Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy nie skrzywdze dziecko dajac mu na imie AMIR

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie, nie chce by moje dziecko nosilo imie jak tysiace innych imion typu Kubuś , wiktorek , ignaś itp itd

Gość gość
jest to imię arabskie i hebrajskie znaczy dowódca książę pisze się też Ameer. Może i ładne to imię ale nie nasze, po co tak dziecko naznaczyć.

Gość gość
Lepiej daj mu na imię Ahmed lub Mahmed, ciapak się nie obrazi i nie dostaniesz po ryju jak zwykle.

Gość gość
mnie się podoba. prawda jest taka, że jeśli dziecko trafi np na nieciekawą klasę to będą się z niego śmiali nawet jeśli będzie miało na imię typowo polskie. mnie się podobają imiona ormiańskie na przykład, ale jeśli będziemy mieć z mężem syna dostanie imię pochodzenia staropolskiego, dlatego, iż ustaliliśmy, że imię chłopcu wybierze mąż a ja dziewczynce. za porozumieniem stron, oczywiście :)

Gość gość
Mi się podoba.Fajnie brzmi, z niczym dziwnym się nie kojarzy, łatwe do zapamiętania, niebanalne. Jestem na TAK ;-)

Gość gość
jak Turek:(

Gość gość
jak turek albo inna ciapacka przybłęda

Gość gość
tak skrzywdzisz,moj pies ma tak na imie.

Gość gość
u mnie w miescie jest kebab Amir , chyba z banneru wzielas to imie :O i dla psa byłoby dobre

Gość gość
Idealne imię dla prosiaka :)

Gość Maryndzia
ja mego pieska wołam amir,natomiast mój partner nie chce słyszeć tego i nazywa go roki .amir to w arabskim i muzułmańskim oznacza książe ,władca . Z reszto jak kto woli ,kiedyś miałam psa i się wabił aron-brat mojżesza ,szłam ulicą i wołałam swego psa a nieopodal mnie szedł gościu z dzieckiem i nawoływał je tym samym imieniem jak mój pies . głupio wyszło ale cóż :) .

Gość gość
Mój pies ma na imię Amir... piękne imię ale w naszym języku jedynie dla psa... "Amir do nogi" jak można dać tak człowiekowi na imię . Chcesz oryginalne to daj polskie ale rzadkie np Mieszko Amadeusz Kajetan Konstanty Świętopełek Zawisza hehe te 2 ostatnie to juz skarajny przypDek

Gość gość
Albo Gniewomir-Gniewko fajne polskie rzadkie

Gość gość
Prawie jak ARIMR.

Gniewka znałem kiedyś osobiście. A do autorki, wal od razu z grubej rury i daj mu Muhammad będzie na czasie :D

Gość gość
A jakiej narodowości jest ojciec dziecka? Jeżeli polskiej to imię powinno być polskie.

Gość gość
ojciec nie znany :)