Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscc000

czuje sie zle i zalosnie

Polecane posty

Gość goscc000

facet ktory zajmuje moje mysli prawie od miesiaca (a wlasnie zdalam sobie sprawe ze ja jemu wcale sie nie podobam pora skonczyc robic sobie nadzieje,nawet nie przyjal zaproszenia na fb albo ma mnie gdzies albo wie ze to nie mialoby sensu gdybysmy sie spotykali bo istnieje za duzo przeszkod) w pon probna matura z matmy powinnam sie uczyc ale sie boje na mysl o maturze boli mnie brzuch w pon bd pewnie wymiotowac noi rodzice jak zawsze kloca sie tak ze sasiadka juz dzwonila mam juz wszystkiego dosc nie moge sie doczekac nowego zycia na studiach ale co jesli bd sie tak ciagle czuc slaba przybita radosna tylko w towarzystwie kazda znajomosc z chlopakiem konczy sie zanim sie zacznie moze matka ma racje jestem dziwna i z niczym sobie nie poradze nie zasluguje na szczescie

Gość goscc000
nie sluchaj nikogo kto tak mowi kazdy zasluguje na szescie nie boj sie to tylko probne matury a moze cie jeszcze przyjmie na fb?

Gość goscc000
nie podpisujcie sie moim loginem ;) tzn nickiem ale boje sie tych godzin sieddzenia i pisania zaraz rozboli mnie zaladek on dla mnie duzo znaczy i dlatego czuje sie tak zalosnie

Gość goscc000
upup

Gość goscc000
:(

Gość lamaaa
Ja pisałam próbną matme w piątek :) nie ma co się denerwować to tylko próbna :p a co to za chłopak ? masz z nim kontakt tylko na fb że tak się tym sugerujesz ?

Gość gość
juz nie mamy kontaktu moze pod koniec marca bedziemy sie widywac na takich zajeciach przez jakis czas i to wszystko wlasnie przed chwila z tych calych nerwow wymiotowalam niestety matura to koszmar boje sie ze tam zemdleje albo bede miala jakies zaladkowe problemy jak rok temu na probnych..... do tego ta atmosfera w domu a sprawa z tym facetem kompletnie mnie juz dobila

Gość gość
:(