Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiśniowaL4

OKROPNY SILNY BÓL GŁOWY!!

Polecane posty

Gość wiśniowaL4

hej. weźcie coś podpowiedzcie, bo zdechnę zaraz. od jakiegoś czasu ciągle codziennie od rana niemiłosiernie nap/i/e/r/d/a/la mnie łeb. nie mogę przeżyć dnia bez porcji panadolu. ponad to czuje zmęczenie, brak koncentracji, nie mam siły na wykonanie najprostszych czynności, dodam, że ból nasila sie po wysiłku (np., kiedy wejdę na 3 piętro nawet po kilku tabletkach czuje nasilenie bólu).

myślisz, że mamy na kafeterii wirtualny tomograf i zobaczymy, co siedzi w twojej głowie?

Gość wiśniowaL4
s/p/i/e/r/d/a/l/a/j. :) masz jakaś poradę?jak nie to w/y/p/i/e/r/dalaj, jasne?

Gość Taki_jeden_964
s/p/i/e/r/d/a/l/a/j. usmiech.gif masz jakaś poradę?jak nie to w/y/p/i/e/r/dalaj, jasne? Podejrzewam nerwice. Idź do lekarza.

podpowiem - psychiatry ten zajmuje się znerwicowanymi kafeteriankami z bólem głowy :)

Gość gość
Płaska łyżeczka pieprzu cayenne wsypana do szklanki niegazowanej wody. Wypij to - pieprz cayenne działa bardzo dobrze na układ krążenia, reguluje go. To metoda bardzo skuteczna, sam tak robię, jak mnie głowa boli. Jak nie masz pieprzu cayenne, to okład z zimnego ręcznika zostaje... może pomoże.

Gość wiśniowaL4
jeszcze coś chcesz dodać?

Gość wiśniowaL4
gość, 19:18. z góry DZIĘKUJE ZA SENSOWNĄ ODPOWIEDŹ! : )) spróbuje z tym pieprzem. dzięki.