Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabriela_Sz

powrót krwawienia popołogowego po stosunku

Polecane posty

Gość Gabriela_Sz

Witam, jestem 6. tyg. po porodzie, moje krwawienie już ustąpiło, byłam także na wizycie u ginekologa, który nie stwierdził u mnie żadnej nieprawidłowiści. Zaczęłam więc trochę ćwiczyć, bo brzuszkach zaczęłam plamić na brązowo, po dniu minęło, kolejno po stosunku krwawienie rozkręciło się na dobre... co robić?

Gość Gabriela_Sz
karmię piersią

Gość gość
to, że karmisz piersią nie oznacza, że nie możesz dostac miesiączki

Gość gość
Jak karmisz piersią to tak samo tam masz wszystko opisane.

Gość gość
Zazdroszczę, ja jestem 4 tygodnie po porodzie i nic nie wskazuje na to, żebym za dwa tygodnie mogła uprawiać seks. Jestem masakrycznie obolała,ledwie chodzę, straciłam nadzieję, że jeszcze będzie normalnie :(

Gość Gabriela_Sz
Spokojnie, przyjdzie pora na wszystko ... mnie niby nic nie boli, a jednak wznowiło się krwawienie, więc chyba nie powinnam była tego jeszcze robić ... czy to okres? No nie wiem ... zwykle mam miesiączki bardzo bolesne, a tu zero bólu. Mimo tego powrotu krwawienia czuję się ok, nie mam temperatury. Podejrzewam, ze może przesadziłam z ćwiczeniami, bo mam aż zakwasy na brzuchu, może powinnam sobie jeszcze na moment odpuścić ... a szkoda, bo zależy mi, by jak najprędzej schudnąć i wrócić do formy - ale nie kosztem zdrowia.

Gość gość
Przecież dałam ci link do artykułu. Jak przeczytałaś to wiesz ze moze wystapić to jednorazowe krwawienie.