Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

garnki ceramiczne Royalty Line, któraś kobietka je ma?

Polecane posty

Gość gość

Jak one sie sprawdzają ? Warto dac za nie około 400 zl? łepsze są ceramiczne czy stalowe?

Gość dfssds
tefal lepsze

Gość gość
a na jakiej kuchni zamierzasz je używać?

Gość gość
na gazowej

Gość gość
to najpierw musisz pomyśleć o zmianie kuchni na elektryczną bo zaraz będziesz miała od gazu czarne spody i będą nieładnie wyglądały więc narazie szkoda kasy ;) a nie lepiej dołożyć i kupić np. berghoff lub zepter? ewentualnie zelmer ale tak jak mówie na gazową kuchnie nie warto bo sie szybko zniszczą ;/

Gość gość
zepter przekracza moje mozliwosci finansowe :(

Gość gość
a będziesz zmieniałą kuchnie ?

Gość gość
kiedys tak

Gość gość
zalezy mi na garnkach w ktorych z trudem coś przypale, nie bede miala kłopotu z myciem ich i ktore bede ciężkie

Gość gość
ja cie ostrzegam ze szkoda garnkow bo an gazowej ci sie zniszczą a ty rób jak chcesz ja garnki na starej kuchni gazowej miałam do połowy całe w sadze całe spalone czarne kupiłam nowy komplet berghoffa zapłąciłam ponad 500zł na promocji i używam już 1,5 roku i garnki są idealnie czyste (obecnie mam płte indukcyjną amica )

Gość gośćjustyna
Ja je mam! Ceramiczne! Te garnki nie są warte nawet złotówki!!!!!!!!!!! Ja zapłaciłam za nie 400zł i po roku użytkowania zaczęły się robić w nich dziury!!! Oczywiście zgłosiłam ten fakt producentowi, który stwierdził, że dziury robią się od mycia w zmywarce w nieodpowiednich środkach!!!!!!! Bzdury! Te garnki jak i każde inne naczynia myję w zmywarce takimi samymi STANDARDOWYMI środkami i nic mi się nie psuje! Sprawę będę kierowała do Federacji Konsumenta! Oszuści!

Gość gość
Royalty Line.... koszmar.... gorszego ,,G" nie spotkałem.

Gość Beata gość
Nic nie warte są te garnki ceramiczne. Jakaś masakra. Ładne i owszem ale nie spełniają swojej funkcji na kuchence indukcyjnej. Dno garnków, a właściwie umieszczony pod spodem garnków tzw. dysk grzewczy, pomimo średnicy np. 18 cm w rzeczywistości pola magnetycznego, które potrzebne jest do zadziałania na płycie, może ma z 10 cm. Tak jest w pozostałych większych garnkach więc nie działają na większych polach tylko na najmniejszym i ledwo na średnim. Patelnia, pomimo rzadkiego używania, mycia wyłącznie ręcznego, przypala i zaczyna prześwitywać wzór dna przez powłokę ceramiczną, a taka miała być trwała...Reasumując, nie polecam, chyba że do pokazywania koleżankom, bo są ładne :( :(