Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto oglądał film Jack Strong

Polecane posty

Gość gość

bardzo proszę o opinie o tym filmie, czy warto na niego przejść się do kina?

Gość gość
mam w d***e propagandowe filmiki o zdrajcach Polski

Gość gość
zdrajców Polski czy PRL czyli sowieckiego sługusa ? Jak mylisz pojęcia to się nie odzywaj gościu powyżej

Gość gość
Byłam Jeśli ktoś lubi filmy o takiej tematyce to jak najbardziej można pójść. Chwilami jest nudny,ale są też wartkie akcje trzymające w napięciu

Gość gość
Tak, zdrajcy Polski, a sługusa usraela

Gość gość
19:48 - widać, że komuchy wiecznie żywe :/

Gość gość
Film na pewno budzi kontrowersje z uwagi na przedstawioną postać. Większość ludzi, którzy się wypowiadają, ocenia nie FILM, tylko BOHATERA. Ja poszłam bez specjalnie wyrobionej opinii. Film jest mocno jednostronny, ale to wiedziałam. Dlatego wszystkim krzyczącym "zdrajca" z zasady się nie spodoba. Ja uważam, że warto obejrzeć.

Gość gość
19:52 leć na Krym pomagać upowcom

Gość gość
agentura usraela działa od 25 lat, czas na zmiany

Gość gość
heh taki film i taką postawę popierać mogą tylko ludzie co w życiu z wojskiem nic wspólnego nie mieli i nie zdają sobie sprawy do czego może prowadzić pochwalanie takiej postawy zdrajcy... gdyby w wojsku każdy żołnierz oceniał, rozważał, czy warto być po tej stronie czy może dorobić sobie do pensji i być po drugiej stronie...

Gość gość
Jaruzelski powiedział – jeżeli Kukliński jest bohaterem , to my wszyscy jesteśmy zdrajcami

Gość gość
Jaruzelski powiedział – jeżeli Kukliński jest bohaterem , to my wszyscy jesteśmy zdrajcami Nie jest ważne, że sowieci wymordowali więcej żołnierzy AK niż hitlerowcy, nieważny jest bezprecedensowy w dziejach nowożytnych (w całym świecie) mord katyński. Nieistotne jest to, że płk Kukliński dostarczył informacji o planach Sowietów, w myśl których Polska stałaby się niechybnie pustynią atomową. Dla myślących tak samo jak Jaruzelski – generałowie Prądzyński, Dwernicki, Skrzynecki, Bem, to byli zdrajcy – wszak przysięgali na wierność zaborcom. Polskie wojsko z polskim dowództwem w ramach tzw. Królestwa Polskiego (którego królem był car) – przysięgało na wierność carowi, defilowało przed Wielkim księciem Konstantym

Gość gość
trudno mi pojąć, że są tak głupi ludzie, że mogą nazywać go bohaterem... polaczki to nędzny naród...

Gość gość
Film bardzo dobry nieprawda że przydługi. mnie czas spędzony w kinie bardzo szybko zleciał

Gość gość
trudno mi pojąć, że są tak głupi ludzie, że mogą nazywać go zdrajca ... polaczki to nędzny naród

Gość gość
świadectwo wystawił Jaruzelskiemu nie byle kto – prawa ręka Stalina i współsygnatariusz IV rozbioru Polski z 23.08.1939 r. – Wiaczesław Mołotow. Dożył prawie 100 lat, a w swych (zupełnie w Polsce nieznanych) pamiętnikach pisał: "W ostatnich kilku latach wielkim naszym osiągnięciem, naszym, to jest komunistów, było pojawienie się dwóch ludzi. Pierwszą przyjemną niespodzianką był Andropow (…). Drugi człowiek to Jaruzelski. Ja, na przykład, nigdy wcześniej nie słyszałem takiego nazwiska, zanim nie ujrzałem go w roli pierwszego sekretarza" – wspomina sędziwy Mołotow. Po czym stwierdza, dosłownie komentując wprowadzenie stanu wojennego w Polsce: "Bolszewików było wśród Polaków niewielu. Jaruzelski nas wyręczył

Gość gość
po waszych wypowiedziach widać, ile w Polsce jest idiotów... nie zasługujecie na Wolną Polskę... zasługujecie tylko na swoje po na które głosujecie czyli na partię oszustów

Gość gość
cieszę się, że się zgadzamy chociaż co do tego drugiego...

Gość gość
Do gość 20:06 jeśli chodzi Ci o mój wpis z 19:53, to słowo "bohater" było użyte w znaczeniu "bohater filmu". Jak napisałam na początku - poszłam na film bez wyrobionej opinii o postaci. I tak utrzymuję nadal. Nie byłam tam, nie brałam udziału, nie znałam człowieka. Opinie innych mnie nie interesują. A po raz kolejny napiszę - oceńcie film, nie postać.

Gość gość
a co do filmu to jest oczywiscie mocno podkoloryzowany bo nigdy nie było poscigów

Gość gość
zdrajca i pachoł zgniłego usra

Gość gość
zdradził zsrr ale za to uratował swiat przed wojna swiatowa

Gość Iwan Piotrowicz Suslow
Eto zdrajca .szpion sabaka .Ja toze tak uważam

Gość gość
Zdrajca zawsze zostanie zdrajcą. Gdyby to robił dla idei to jeszcze mogłabym zrozumieć, ale sprzedał się za dolary jak Judasz za srebrniki. Tfuj.

Gość gość
Masz dowody, że się sprzedał? Nie twierdzę, że nie - ale proszę pokaż mi, na czym opierasz swoje przekonanie, że brał kasę.

Gość gość
Czyli co - dla idei to nie zdrajca, a dla kasy zdrajca?

Gość gość
mam placic za bilet na film o ZDRAJCY? nawet jakby mi ktos doplacal nie obejrze 🖐️

Gość gość
Ja też nie, miejsce zdrajców jest na śmietniku historii

Gość gość
przecież to znany niepodważalny fakt, że sprzedawał za kasę, gdyby mu nie zapłacili to jestem pewien, że tego by nie robił - po prostu przekupili go, tak jak się przekupuje zwykłego urzędnika...

Gość gość
Nie nie - jeszcze raz - "znany niepodważalny fakt" to nie jest dowód. Dla mnie każdy fakt, niepoparty konkretnymi dokumentami, dowodami itp, jest do podważenia.