Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo mi smutno czuję się przerażona i samotna

Polecane posty

Gość gość

czeka mnie masa wyzwań, nie wiem, czy podołam ... jestem zakochana w dupku, który mnie nie szanuje, bo jest ode mnie lepszy... zarabiam za mało, zeby zasłuzyć na zasiłek dla bezrobotnych... czuję się tak, jakbym źle pokierowała swoim życiem, a teraz zbieram żniwo... myślałam, że już wyszłam z depresji ale nie, nie da się, co nie zrobię, to wszystko jest złe

Gość gość
będę prowadzić zajęcia w obcym języku - masakra, ja jestem debilką, czego się ode mnie wymaga

Gość gość
8 lat byłam sama i zakochałam sie w człowieku, który ze mnie szydzi za moimi plecami

Gość gość
mam wrażenie, że bliscy mi ludzie odsuwają się ode mnie, ale mi jest naprawdę smutno... tylko, że nikt nie chce ze mną o tym rozmawiać, bo każdy ma swoje "biedy"

Gość gość
Takie czasy .Kazdy zyje swoimi smutkami . Odejdż od niego ,tylko wtedy masz szanse zeby kogos spotkać .Chociaz prawde mowiac to faceci ktorzy zasluguja na fajna dziewczynę natrafiaja na zolzy i odwrotnie łobuzy mają te fajne .

Gość gość
jeszcze we wtorek te pierwsze zajęcia - mam wrażenie, że to ja będę oceniana a nie studenci... boję się tych ludzi, boje się, że mój angielski jest za słaby, by prowadzić zajęcia w tym jezyku, nigdy tego nie robiłam, ogarnia mnie panika

Gość gość
ja myślałam, że on jest moja szansą, wydawał się idealny... ale nie myśli o mnie dobrze, ironizuje ze mnie za moimi plecami