Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Józio_mało_radosny

Moja żona się ze mną nie kocha.

Polecane posty

Gość Józio_mało_radosny

Cześć. Nic nowego chyba nie powiem, ot sprawa jakich wiele, 3 lata temu moja żona urodziła naszą wspaniałą córkę i od tego czasu.... w jej pochwie prawdopodobnie zalęgły się pająki i utkały pajęczynę bo ja od tego czasu pamiętam seks chyba 3, 4 razy. Wiecznie coś. Boląca głowa, kariera, zajęcia w domu, zajęcia poza domem, seriale, i ona "nigdy nie ma głowy do takich głupot". Rozumiem że można w perspektywie dziecka w domu stracić ochotę na regularny seks, ale czy można stracić ochotę na seks całkowicie ? Myślę o poszukaniu sobie jakiejś partnerki, nie chodzi o żaden romans, nie chce żadnych porywów serca i takich bzdur, bo nie mam na to czasu, ale może po prostu znajdzie się jakaś zaniedbywana seksualnie kobieta, która chce po prostu się kochać. Życie bez seksu jest na tyle szare, że wpadłem w rodzaj jakiejś depresji, bo mam coraz częściej myśli o odebraniu sobie życia... masakra :-(

A nie lepiej wybrać się wspólnie na terapię. Zdrada rzadko kiedy coś polepszy, zazwyczaj jest odwrotnie.

Gość gość
a może zamiast iść na łatwiznę dowiedz się o co naprawdę chodzi Twojej żonie... naprawdę wiele jest powodów dla was niezrozumiałych dlaczego kobiecie odechciewa się seksu... może powiedziałeś coś na temat jej ciała po porodzie o co ma do ciebie żal, może za mało zajmujesz się dzieckiem, a może brakuje jej czułości jaka była zanim pojawiło się dziecko....

Gość gość
nigdy nie mowi się kobiecie wprost ----chodź się pokochamy a tak robią mężowie, najczęściej znienacka w najmniej oczekiwanym momencie kobietę trzeba zanecić----jak rybę i czekać...aż chwyci przynętę atmosfera ! otoczenie, chwila skoro ona tak pedzi przez życie, daj jej chwilę wytchnienia, przejmij część obowiązkow

Gość gość
a ty jesteś zadbany? miły? gotowy do wyreczania jej? czy czekasz kiedy ona po całym dniu harówki pada na pysk i wtedy proponujesz jej seks ?