Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HL

Przebarwienia i blizny na twarzy

Polecane posty

Gość HL

Kochane ! Czy znacie jakiś preparat/ krem/ maść/ płyn, który chodź w minimalnym stopniu pomoże pozbyć się czerwonych plamek i blizn po trądziku ?

Gość gość
Krem no scar

Gość gość
Zabieg dermaroller

Gość gość
Fraxel laser

Gość gość
kremy z kwasem migdałowym, peelingi i bio oil

Gość gość
ja też mam duży problem z przebarwieniami i bliznami bo niestety taki mam typ skóry na której bardzo zawsze ślady zostają :( od niedawna używam olejków arganowego i z czarnuszki, i nawet jest poprawa :) a jak nie masz cery naczynkowej i nie masz alergii na salicylany, to wówczas możesz choćby maski aspirynowe robić. to jest kwas, więc złuszcza naskórek, a co za tym idzie stopniowo rozjaśnią się przebarwienia.

Gość gość
Polecam zabieg firmy repechage z linii biolight.....efekt już po pierwszym zabiegu, mają również kosmetyki do pielęgnacji w domu Polecam www.repechagepolska.pl poczytaj mi bardzo pomógł na przebarwienia

Gość Pe_rry
Jeśli chodzi o przebarwienia polecam zabieg NOMELAN CAFEICO. Teraz można wykupić promocyjnie 3 sesje za 1200zł w Profemedzie, więc nie jest to jakiś mega drogi zabieg, a jest bardzo skuteczny.

Gość kicia222
W krakowskim salonie Vici Clinic przy św. Sebastiana usuwają przebarwienia. Dysponują wysokiej klasy sprzętem, laserem ResurFx. Na pierwszy zabieg można otrzymać 50% rabat, warto skorzystać.

Gość gość
też myślę, że najlepiej jest się podać jakiemuś dobremu zabiegowi. Tutaj http://www.marekwasiluk.pl/category/twarz/ możecie poczytać o prawdziwych przypadkach. Mnie bardzo pociesza fakt, że można się pozbyć przebarwień.

Gość Mam g0wno na twarzy31
Ja męcze sie cale zycie z odrażającą cerą i próbowalam chyba wszystkiego.. Na blizny pomaga mi olejek arganowy+ olejek z jojoba ze zwyklej biedry po 4.99. Prawie jak za darmo!

Gość gość
To jesteś szczęściarą, nie wszyscy mogą używać olei na twarz. U mnie powodowały tylko nawrót pryszczy. Ja używam teraz Nano One i zaczęłam mieć jednolity kolor skóry, blizny też zbladły. Krem jest lżejszy niż olej, więc nie mam problemu z trądzikiem.

Gość gość
Po próbowaniu przeróżności i zazwyczaj bez efektów teraz mam krem effaclar duo , który rzeczywiście poprawia wygląd mojej buzi. Jakoś nie musiałam długo na efekty czekać. Przede wszystkim przebarwienia już są mniejsze, cera nie błyszczy i nie ma nowych pryszczoli :)

Gość gość
idź do Bioliq na przebarwienia

A co powiesz na laseroterapię? Zabiegi średnio przyjemne ale za to bardzo skuteczne - osobiście polecam ci Klinikę Krajewski, ja nadal korzystam z ich usług i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona