Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy małych geniuszów, łączmy się

Polecane posty

Gość gość
Prawda jest taka ,ze tylko dla was te dzieci sa takie ja tez znam takie laski co p*****la jakie to ich dzieci nie sa madre itd....a bacvhor k***a roz******la wszystko wlazi gdzie moze nie slucha sie i to jest madrosc ja sie pytam

Gość gość
no ty ewidentnie nie masz się czym poszczycić...

Gość gość
geniusz to dziecko które ma zdolności ponadprzeciętne a nie takie co wszyscy tylko je szybciej nabywa, o geniuszu w zasadzie można też mówić wtedy gdy dziecko we wszystkich sferach znacząco wyprzedza rówieśników ale to co tutaj podajecie za przykłady za wyjątkiem uzdolnionej muzycznie dziewczynki to żaden geniusz, to że dziecko szybciej mówi, czy wstaje do chodzenia, czy rysuje to o niczym kompletnie nie świadczy bo wiele dzieci się szybciej rozwija, jak i rozwija skokowo, z czasem te różnice się całkowicie wyrównują i z geniusza robi się zwyczajne dziecko, poza tym to fakt że wiele matek przyrównuje swoje dziecko do innych (najczęściej tych słabszych) by subiektywnie podciągnąć ocenę swemu dziecku co jest naturalne, nie trudno być najlepszym wśród opóźnionych, wystarczy ze dziecku zmieni się środowisko na bardziej "do przodu" i już geniusz topnieje :D

Gość gość
z tym 'siedza w samochodzie' to jest kawal, i to z broda, nie wyszla Ci przechwalka :(

Gość gość
a moje dziecię,jak miało narysowac rodzinę,to narysowało wszystkich,oprócz młodszego braciszka...na pytanie,gdzie jest brat? odpowiedział: śpi w drugim pokoju :P (i to nie jest kawał)

Gość gość
jedyny wpis w jaki wierze i który świadczy o jakimś geniuszu to wpis gościa 13:35. Przynajmniej mama zna podstawowe pojęcia. Reszta to jakieś pokręcone babole

Gość gość
mamuśki kilkumiesięcznych geniuszów się zeszły:D Miałam takiego w rodzinie,.JAko dziecko miał słuch absolutny, wygrywał konkursy muzyczne duże i małe. Jak rodzice i babcie dalimu trochę luzu, rzucił wszystko i został kucharzem, bo to kocha. Tak więc nie podniecajcie się nadmiernie genialnośią, wrzućcie na luz mamuśki:)

Gość gość
Ja znam jedno takie dziecko. W sumie teraz juz duza dziewczyna. Pamietam ze jak miala rok to mowila cale lustereczko, powiedz przecie kto jest najpiekniejszy na tym swiecie... Itd i wstawiala swoje imie. Moja to taki przecietniak. Zaczela raczkowac jak miala 5 miesiecy a na 6 stawac przy meblach a teraz ma prawie rok i zrownuje sie z ibnymi dziecmi rozwojem