Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co robić. pomocy

Polecane posty

Gość gość

Hej mój facet widzi u mnie same wady. Nawet dziś gdy jego siostrzenica zapytała się mnie o pewną rzecz a później mu to powiedziałam on ze go o kłamałam bo jej brat powiedział coś innego teraz chce mnie zostawić chyba ze mu powiem coś co go przekona do tego by ze mną był. Juz sama nie wiem co mam mu powiedzieć bo wcale go nie o kłamałam co powinnam mu powiedzieć by ze mną był nadal?? On uważa że jest na mądrzejszy i wszystko wie najlepiej. Co robić ?

Gość Nuna28
kocha to zostanie jak nie zostanie z tobą to wszystko jasne do miłości nikogo nie zmusisz i musisz się z tym pogodzic

Gość gość
Mówi ze mnie kocha i bardzo mu zależy lecz to moja winna ze tak się dzieje i za godzinę mam go czymś przekonać by on wiedział ze się zmienię. Chodź naprawdę ja nic złego mu nie robie i oklamalam go tylko raz na samym początku naszej znajomości gdy nawet nie byliśmy razem

Gość gość
No to płaszcz się dalej. Co ty? Rozum Ci wywietrzał czy co???? A c****j mu w d**ę. Niech spierdziela i to szybko. Godności nie masz? Co się tłumaczysz jak małolata przed tatusiem! Jak on ciebie "kocha"??? Nie ufając Ci? Wpierając jakieś pierdoły a Ty sieroto jedna tłumaczysz się jak dzieciak. A tłumacz się jak chcesz takiego buca i żyj sobie długo i szczęśliwie. K******,ja bym takiemu jaja ukręciła.