Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notariuszka przyszla

POMOCY!!!!!!!!!!

Polecane posty

Otóz moi drodzy. Studiuje prawo i bede robic aplikacje notarialna. Na wakacjach zakochała się w dentyście i go okłaałam, że też studiuje stomatologie.... Myslalam, że jest to tylko taka wakacyjna miłósc a tu pach.... spotykay się juz 8 mies.... I jak to wszystko odkrecic?? Kocham go, ale wiem, że z nim nie bede on bedzie zarabiał, zarabia teraz 10.000 zł na mies a ja bede bezrobotną mgr prawa uhhhh

Gość gość
dentysta zarabie 10 tys?

tak mu jakos wychodzi...

Gość gość
przyznaj się sama do oszustwa i napisz przeprosiny na akcie notarialnym plus obietnica ze więcej nie skłamiesz

Nie chce z nim byc, bedzi wiecej ode mnie zarabial, bede sie czula przez to gorsza i te jego 18letnie pacjentki.... mówi mi że mnie kocha, ale pewnie której tego nie mówił hehe

Gość gość
no fakt .Moze szukał wspolniczki do gabinetu a tu taki pech ... Sorry ale to troche dziwne ze przez 8 miesiecy nie rozmawialiscie tak jak dentysta z dentysta ...

Gość Masz wątpliwości
Czego się obawiasz? Masz wykształcenie więc w czym problem? Technik dentysta zarabia i owszem ale czy to jest najważniejsze w życiu?Zupełnie niepotrzebnie kitowałaś z kierunkiem studiów.Czy dentysta to taki zaszczytny zawód? Osobiście w to wątpię.

Gość gość
dobry notariusz to zartabia 10 tysiecy ale tygodniowo

on jest dentystą, a nie technikiem dentystycznym.... Bałam sie, ze o bedzie zarabiał 10 tys a ja bede bezrobotną panią prawnik....i to miała być tylko taka wakacyjna przygoda...

Gość gość
poza tym notariusz jest wyzej niz dentysta w hierarchii spolecznej

Wiecie ja dopiero zaczynam, aplikacje, zanim bede zarabiać kokosy to troche minie, a on już zarabia... i nie chce aby inni myśleli że jestem z nim dla kasy, że on jest ddentystą, poza tym uważąm, że dentysta powinien poszukać sobie żony dentystki, może teraz mówi że mnie kocha, ale za jakiś czas bedzie żałował że zwiazał się z prawnikiem a nie z koleżanką po fachu

A to prawo to studiujesz pewnie w ESKK? I stąd twoje obawy? Bo na aplikację to nawet nie składaj papierów, bo prawnicy też ludzie i czasami mogą nie wytrzymać. Dlatego proszę- oszczędź naszej Palestry.