Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agattiiv

FACET PRZESZEDL DZISIAJ SAMEGO SIEBIE ..OJJJ

Polecane posty

Gość agattiiv

Dzisiaj umówiłam się z facetem, którego poznałam u koleżanki kilka dni temu. Mieliśmy isc na domowke, ale przedtem mielismy kupić wódke lub piwa. No to ja mówię ,że na jakąś wódkę się złozymy najwyżej. Jak widziałam co on wybrał to prawie jeblam w sklepie. Wziął dwie barmańskie po 7 złoty za sztukę i kazał mi jeszcze za jedną zapłacić.No spoko, ja tam nie narzekam, nie lubie robić tak że ktoś za mnie płaci. Ale barmańska to - jedno slowo-bałam się tego pić. No podchodzimy do kasy ja daje mu dyche bo mialam papierkowe, czekalam na reszte bo akurat bylam troche glodna i liczylam ze w piekarni dostane bulki, I co ? No i po mojej reszcie. Niestety jej nie odzyskalam, koles wlozyl je do portfela a mi mowe odjelo, nie bede sie klocic w sklepie o glupie klepaki . CO byscie zrobili na moim miejscu ? Z domowki sie urwalam, bo akurat zle sie czulam. Teraz dostalam esemesa ,, Co powiesz na drugie spotkanie,,? Nie wiem juz sama co robić, chyba jestem prewrazliwiona.

Gość gość
Niech sobie znajdzie drugą .Olej gościa .Chytrusy są niereformowalni .

Barmańską 21% na impreze , i jeszcze 14 złotych nie mógł odżałować , to już przegięcie....

Gość to jest facet haha
ten twoj facet do gimnazjum pewnie chodzi dlatego barmanska.

Gość agattiiv
No wlaśnie barmańska ja tego nawet nie pilam, chcialam porzadka wodkę kupić, albo jakiegoś tanszego whiskacza. A ten 14 zł mu było szkoda, wyszlo na to ,że ja i tak zapłacilam prawie za obie. Mam pecha do facetow

Gość zallll peeel
aahahahahah on ma 13 lat ?

Gość agattiiv
On pracuje a ja studiuje, może nie zarabia kroci, bo wiem o tym gdzie pracuje, no ale ..to już chyba przesada.

Gość gość
to napisz mu, ze chetnie sie z nim spotkasz, ale teraz to on stawia;)

Gość Masz wątpliwości
Olej go i to natychmiast:D Faceta pogięło najwyrazniej.Jeżeli będzie nalegał na spotkanie,to jemu napisz "Stary jelenie są pod ochroną" Znajdz sobie inną sponsorkę, ja nie zamierzam! Facet bezczelny na maksa!

Gość agattiiv
Tak i przyjdzie co do tego, a ja wyjde na idiotkę przy sprzedawcy ahha, dobre sobie.

Gość agattiiv
Masz wątpliwości dzięki, myślalam,że to ja przesadzam ,ale mam zwolenników ;) Cieszę się bardzo, trzeba to olac, najgorsze ,że on jest w kręgu moich znajomych. ;* Jednak na tym forum są normalni ludzie ;)

Gość gość
Idź i odzyskaj resztę. Np zamów kawe za piątaka i przy płaceniu powiedz, że dorzucisz do rachunku 2 zeta, to będziecie kwita :classic_cool:

naprawde on żałosny jest , ja na jego miejscu ze wstydu za taką sytuację bym Cie unikał, a on kolejne spotkanie proponuje haha

Gość agattiiv
Mnie tam już te 3 zeta naprawdę MAŁO obchodzą. Najgorsze jest to,że ja właśnie trafiam na takich świrów haha Żeby ten alkohol kosztował nie wiadomo ile. Słuchajcie dalej trochę się z nim pobawiłam esemesami : Odpisałam mu : ,, No może, ale nie obiecuję, ostatnio mam dużo nauki,, On: ,,No ale jesteś mi winna za dzisiejszy wieczór,, Ja,, Ja nikomu nic nie jestem winna,, ON,, Oj drocze się tylko, postawisz mi piwo i będziemy kwita,, NIE WIERZE. W TO CO WIDZĘ >

Gość agattiiv
A wątpię ,że ma mnie za sponsorkę jestem tylko biedna studentką :P . Nie wiem czy sie śmiać czy płakać .

Gość Masz wątpliwości
Dziwi mnie że nie zareagowałaś natychmiast,żeby facet Ci zwrócił resztę.Jesteś na poziomie dlatego tłuk to wykorzystał.Bardzo mnie zbulwersowało zachowanie tego debila! Nie wiem czy była bym taka spokojna gdyby to na mnie trafiło?! Nie pozwól sobie na takie numery, niech taki chłopek nie myśli że spotkał jakąś naiwną.Najlepiej od takich debili z daleka!😠 Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
nie odpisuj mu albo napisz "mam Ci zwrócić polowe kasy za smsa? " :D

Gość gość
odpisz mu, ze chyba się pomylił, bo to on jest Tobie winien resztę za wódkę :P

Gość agattiiv
Dziekuje wam :* napisalam takiego smsa ze chyba chłoptaś centralnie odpuścił:)

Gość gość
a co napisałaś? pewnie i tak nie wie o co chodzi :O oni ciężko łapią aluzje :O