Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej tandetny styl u mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Typujcie Moje typy na start to - okulary przeciwsłoneczne noszone w deszczowy, pochmurny dzień - trampki lub adidasy noszone zimą w śniegu, wiosną, latem i jesienią do wszystkich możliwych par spodni - za małe spodnie z ciasnymi nogawkami na kaczych chudziuteńkich nóżkach jak u baletnicy i do tego rozwiązane sznurowadła w trampkach - przyduże buty z zadartymi noskami jak w ciżemkach - zapuszczone kudły - długie paznokcie

Gość gość
Skarpety do sandałów.

Gość gość
- białe spodnie (no chyba,że lniane na wakacjach w upały) - sandały (coś obrzydliwego) - sandały i skarpety - krótkie spodenki + skarpety do kolan :O - bluzki na ramiączkach - goły brzuch ( czyli przykrotka koszulka) - spodnie tak nisko że widać majty - spodnie tak wysoko,że odznaczają się jaja :O - spodnie skejtowskie z krokiem w kolanach

Gość gość
Wieśniackie sweterki, białe jeansy, sandały, sandały i skarpety, adidaski do wszystkiego.

cia] gość u pustej blondynki333 japonki pewnie są ok u faceta, ale chyba większość kobiet powie że to niemęskie A może by tak nauczyć się czytać i udzielać odpowiedzi ze zrozumieniem. Za duży wysiłek?

jasne spodnie, koszule we wzorki, japonki, złote łańcuchy, czapki z daszkiem, dresy, bluza sportowa (zawsze i wszędzie).

Gość gość
facetom nie chce się nosić japonek bo niewygodne, to równie dobrze kobiety mogą powiedzieć ' nie będę nosic obcasów bo tylko dziffki je noszą" i co? tylko,że w obcasach jest się seksi i w japonkach też, a sandalarz wyrwie co najwyżej otyłą pielgrzymkę w butach a la wygodna emerytka :)

Gość gość
Japąki nie są sexi.

ja już wolę faceta z sandałach - normalne, letnie buty. Japonki są po prostu paskudne, na każdym.

Gość gość
Bluza sportowa to tandeta?! :o hahah chyba dla panienki która ze sportem nie ma nic wspólnego i gustuje w opasłych facetach z nadwaga 120kg :D ha

tak, jest tandetna. Jak sama nazwa wskazuje to ubranie sportowe, a nie do noszenia do sklepu, na spacer, do kina, do restauracji, do pubu i do wszystkich innych miejsc gdzie ktoś nie zamierza uprawiać sportu ;)

Gość gość
Moorland albo jest facetem albo jakąś starą dewotką :O to co wg Ciebie facet ma nosić jak mu zimno? np. latem na ognisko? zamiast bluzy, sweterki? a niektórych drapią, uwierają, zresztą bluza ma kaptur, jest rozpinana czasem, sama nieraz pozyczalam od chłopaka bluze i nie ujmowalo mi to kobiecości, a babochłop nawet sukience będzie wyglądał jak facet, a kobiece kobietki mogą nosić bluzy tak samo jak fajny chłopak w bluzie będzie wygladal lepiej niż gangsterek albo disco goguś w sweterku w paski poziome albo romby :D

Gość gość
Adidasy to też buty sportowe bystrzaku, twierdzisz że zarówno kobiety jak i faceci powinni nosic eleganckie pantofle do sklepu, na plac zabaw do kina? dobra jesteś 🖐️

Gość gość
Czyli jak kupię porsche 911 turbo SPORTOWE AUTO to też tandeta jak wyjade na zwykle ulice?

nie wszystkie bluzy są sportowe - i jak ktoś nie rozumie czemu noszenie bluzy adidasa jest tandetne to ja nie mam więcej pytań :)

są adidasy do noszenia co co dzień, a są takie do biegania (profilowane). Sama sobie odpowiedź.

Gość gość
same tępe ci/py tu są. Och ja forum pokazuje jakie tu forumowe polki są heheh sam tępe wieśniary, zapasione, zapuszczone, pełne kompleksów i kur/wy co cudze chwalą,a swojego nie znają.

Gość gość
Ja też nie mam więcej pytan gdyż nigdy nie zrozumiem fenomenu podniecania sie faceta w lakierkowych pantoflach jak kajaki i odzianych w sweterki rodem z filmu głupi i głupszy.

no taki styl też mi się nie podoba. Poza tym co się tak obruszasz. Ja uważam sportowe ciuchy na co dzień za tandetne, ale to jest moje zdanie. Olej je, a nie się rzucasz. I te teksty o babochłopach...do czego to?

Gość gość
Moorland jesteś w chu/j ograniczona.

mam wrażenie, że pani "kobieca kobietka" to zwykła dresiara i stąd to obruszenie :)

Gość gość
ustalmy jedno - to tyczy się i kobiet i facetów - tandety nie wyjmiesz z człowieka, tanie tandetne lambadziary choćby kupiły żakiet i eleganckie spodnie nadal będą wygladac jak osiedlowe dziunie, to samo facet - choćby drechol czy robotnik o tępym wyrazie twarzy albo dziwacznym fryzie typu - fryzura jak na kobiecym łonie czyli pasek przez środek głowy założył garnitur to nadal będzie wygladac tanio i tandetnie, ok?

03.14 [zgłoś do usunięcia] gość blondyna333 umiem czytac blondynko i napisałaś '' japonki jak najbardziej,...'' smiech.gif Człowiek inteligentny nie wyrywa słów z kontekstu i potrafi odnieść się do wypowiedzi poprzednika. Na tym polega rozmowa, ale ja nie mam cierpliwości do nauczanie poczatkowego, więc mówię dobra noc.

Gość gość
wiesniackie są białe spodnie, hawajskie koszule, sandały, japonki - wgl gołe stopy u faceta są max obleśne paski z wielkimi klamrami, torby na ramie (poza sportowymi, podróżnymi)

Dla mnie każdy facet który ubierze się w garnitur to nadal będzie wygladac tanio i tandetnie :-D

Gość gość
to ja kobieca kobietka i tak jestem taka a nie żadna dresiara, te przekleństwa to nie ja pisałam :) ale może się nie domyśliłaś, w każdym razie jestem kulturalna i ubieram się kulturalnie, jednakże nic do osób chodzących na sportowo nie mam o ile swoim wyglądem i zachowaniem odbiegają od typowego dresiarza :) bardziej tandetne jest napinanie się :) więcej luzu i wygodnych ciuchów! jedynie do teatru, kościoła, na urodziny, ubrać się elegancko

Gość gość
Hehe wy lubicie zapasione i zapuszczone :D