Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej tandetny styl u mężczyzny

Polecane posty

Ja znam takich co mają, ale jak mówiłam - nie mieszkam w Polsce. Stąd moje inne podejście.

O, cześć Samiec :) Z tatuażami jest tak - są piękne, pełne detali które robi się godzinami, a są takie za 20 funtów wyglądające jakby ktoś je mazakiem nabazgrał. Różnica jest taka, że te pierwsze są bardzo drogie. Jak ktoś chce sobie zrobić jakikolwiek tatuaż za jak najmniejszą cenę to ma to co Ty widujesz ;)

twój język, argumenty i postawa pozwala mi sądzić, że sama zaliczasz się do grupy do której przynależność/podobieństwo mi zarzucasz.

troll próbował udawać kogoś kim nie jest i nie wyszło, tak mi przykro. To kiedy znowu zaczniesz ze mną pisać? Jak tylko znowu wejdę na forum, mały stalkerze?

Gość gość
ja znam mnostwo takich osob na bardzo wysokich stanowiskach:P

Gość gość
Zależy jak się ma to zrobione. Tatuaż z detalami kosztuje i plebs na to nie stać.

Gość samiec007
Dla mnei pododba sie to co maja na sobie zolnierze Yakuza :) Ale nigdy bym sobie nie dal wykonanac takiego tatoo.Zdecydowanie bardziej pobodma mi sie czyste wyrzezbione cialo.:) @Moorland - czesc, widzialem te tatuaze, wymalowane flamastrem, obrzydliwosc. I to jest szpetne zgadzam, sie. Wydaje mi sie, ze wiekszosc ludzi z forum nigdy nie miala okazji zobaczyc czegos na poziomie, tylko same jakie tribale.:D

Samiec - tribale też mogą wyglądać niesamowicie. Mam znajomego który ma ramię do łokcia wytatuowane na wzór symboli majów - praktyczne same czarne linie, ale ilość detali i precyzja po prostu powala.

Gość samiec007
Byc moze i tak :) Ale jak mowielm dla mnie nie ma nic piekniejszego niz wysportowane jedrne gietkie cialo:) Przynajmneij na ta chwile, byc moze jeszcze nie dojrzalem do tatoo. :)

nie każdemu to musi się podobać. Tak samo jak jedni lubią bardzo umięśnione sylwetki, inni tylko zarys mięśni Mnie się wytatuowane ciała bardzo podobają - nie ma w tym głębszej filozofii, zwykłe upodobanie tak samo jak podobają mi się mężczyźni w skórach i z długimi włosami. Żeby było śmiesznie, to mój partner tatuaży nie lubi (na sobie) :D

Gość nienawidze tych odchyłów
1. dresiarze 2. grube łancuchy na szyje, ręce 3. sandały

Gość prawie_szara
"Ubieram się w elegancki styl" To forum jednak kopie du_py! Wracając do tematu, to najbardziej tandetne są: - koszule we wzorki typu smok na pół klaty - buty z zadartymi noskami - dzwony - "przetarte" dżinsy - kajdany na klacie - nadmierna solara - sandały + skarpetki - sportowy plecak + garnitur - eleganckie buty + dżinsy Pozdr dla normalnych i rozumiejących, że jednak posiadanie tatuażu nie świadczy o wysokości ilorazu inteligencji

Gość gość
a co sadzicie? facet mej kumpeli 33 lata zielona koszula z guziakami ala po dziadku, spodnie bojowki i buty od garnituru jaja widac bo tak zapiete na guzik a na dodatek mega brzuch paznokcie obgryzione

Gość samiec007
klasa sama w sobie:)

Gość gość
A nikt nie wspominał o typkach lansujących się na wzór gwiazd disco polo? Chodzi mi głównie o t-shirt wciśnięty w spodnie, tandetne okulary przeciwsłoneczne i do tego adidasy z lat 90.

Gość gość
Typowa wojenka na słowa, bo argumenty mierne i wątpliwe.