Gość gość Napisano Marzec 2, 2014 Witam, od 2 miesiecy jestem na diecie 1000kcal łącznie schudłam już około 10-12 kg, miesiączkę w zeszłym miesiącu dostałam regularnie, oczywiscie waga mi sie zatrzymala, przy czym skakała jak szalona, ale zawsze rano widziałam tą sama liczbę na której waga stanęła, w dzien potrafilam przytyć około 1,5-2 kg, rano ta waga schodziła, oczywiście trwało to od tyg przed okresem do końca okresu, mialam oczywiscie inne objawy miesiaczki: bole piersi, wzdecia, humorki, wypryski na twarzy, a teraz jutro powinnam regularnie dostać okres, waga jakieś 5 dni temu zaczęła mi wariować, przytyłam jakieś 2 kg po czy powiedzialam sobie: to woda sie gromadzi przed okresem, wszystko bylo okej az do wczoraj patrze a waga jest taka jak przed skokiem tak jakby juz mi wszystko zeszlo a okresu dalej nie mam, byly inne objawy okresu: wypryski, humorki, ochota na slodkie, 2 dni temu mialam okropne gazy, ale co najdziwniejsze piersi mnie nie bola, a bolaly mnie.zawsze byl chyba raz czy 2 taki przypadek ze nie bolaly, co prawda ostatnim razem zaczely mnie rwac jakies 2 dni przed okresem a zazwyczaj bolaly mnie jakis tydzien przed nim, a teraz nic, martwie sie o ta wage, czy to mozliwe ze jeszcze przed okresem.woda mi.zeszla? dodam jeszcze ze macice mam nisko polozona, twarda jak nos i lekko otwarta, jest troche ciasno tam w srodku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach