Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witam, od 2 miesiecy jestem na diecie 1000kcal łącznie schudłam już około 10-12 kg, miesiączkę w zeszłym miesiącu dostałam regularnie, oczywiscie waga mi sie zatrzymala, przy czym skakała jak szalona, ale zawsze rano widziałam tą sama liczbę na której waga stanęła, w dzien potrafilam przytyć około 1,5-2 kg, rano ta waga schodziła, oczywiście trwało to od tyg przed okresem do końca okresu, mialam oczywiscie inne objawy miesiaczki: bole piersi, wzdecia, humorki, wypryski na twarzy, a teraz jutro powinnam regularnie dostać okres, waga jakieś 5 dni temu zaczęła mi wariować, przytyłam jakieś 2 kg po czy powiedzialam sobie: to woda sie gromadzi przed okresem, wszystko bylo okej az do wczoraj patrze a waga jest taka jak przed skokiem tak jakby juz mi wszystko zeszlo a okresu dalej nie mam, byly inne objawy okresu: wypryski, humorki, ochota na slodkie, 2 dni temu mialam okropne gazy, ale co najdziwniejsze piersi mnie nie bola, a bolaly mnie.zawsze byl chyba raz czy 2 taki przypadek ze nie bolaly, co prawda ostatnim razem zaczely mnie rwac jakies 2 dni przed okresem a zazwyczaj bolaly mnie jakis tydzien przed nim, a teraz nic, martwie sie o ta wage, czy to mozliwe ze jeszcze przed okresem.woda mi.zeszla? dodam jeszcze ze macice mam nisko polozona, twarda jak nos i lekko otwarta, jest troche ciasno tam w srodku.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować