Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jest konkubiną i czy jesteście z tego dumne

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
Jak mozna być dumnym z tego powodu ze facet nie chce wziąć z wami ślubu ? Wmawiacie sobie ze wolicie wolne związki bo tak łatwiej przetrwać .

Gość gość
na kafe konkubiny są z tego dumne i mowią ze to ich wybór :)

Gość gość
Hahahahahaha

Gość gość
jestem konkubina i jestem szczesliwa, mam prace , nie musze na niedzielne obiady chodzić do tesciowej, zamist slubu dla rodziny jedziemy na wakcje marzeń

Gość gość
na kafe większość to ograniczeni katole więc zawsze będą hejtowąć to, że ktoś może chcieć żyć inaczej

Gość gość
katole do koscioola na niedzilna msze

Gość gość
Niedzielny obiadek u teściowej ? Jak sie nie chce samej ugotowac to sie chodzi do teściowej :-P Jestem męzatką i do tesciowej na żarcie nie chodzimy .Własnie siedzę w swojej kuchni i gotuję obiadek dla rodziny :-D Wesele ? U mnie na weselu była najblizsza rodzina ok 20 osób.Jak omuś zalezy na formalnym zwiazku to nie mysli o weselu .To kolejny argument konkubin .Nie stać nas na wesele ...:-D Co ma katol czy nie katol do formalizowania zwiazku ?Absurd .

Gość gość
Sa paniektore wola byc w konkubinacie i satakie ktore wola miec slub, ja nie mam slubu ale wolalabym miec

Gość gość
no w ogole nie wiem jak to mozliwe ale no stalo sie mozliwe no na serio :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
Bazienka ,znam takie pary ktore moga wziąć slub ,ha ,na dodatek mianują sie ludzmi wierzacymi ,chrzczą dzieci a zyją na kocia lapę .Twoja teoria do końca nie jest prawdziwa . No pewnie... taka ich "wiara" .....ale fakt jest faktem .