Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy Filmik z Los Angeles czyli ela youtuberka pokazuje biuro

Polecane posty

Gość gość
co za kretynka

Gość gość
no

Gość gość
fajna

Gość gość
fajna dziewczynaa

Gość gość
fajne

Gość gość
zalosna, brzydka i chora psychicznie probujaca bezskutecznie udowadniac jaka to ona jest szczesliwa, a najlepiej to obrazuja jej wklejane linki i podbijane tematy przez nia sama, nikt tu na forum nie uwaza, ze jest "fajna" procz niej samej hahahah zalosna wiesniara

Gość gość
no

Gość gość
fajna jest Elunia

Gość gość
skoncz juz komplementowac siebie sama ty nedzna wywloko

Gość gość
to d****a

Gość gość
oblesna kwoka

Gość gość
no

Gość gość
ona daje za kase wszyscy to wiemy, dziw ze ktos takiemu pasztetowi wgl placi. Jakim trzeba byc despetata, zeby sobie podbijac tematy i wklejac linki, zeby miec na yt wieksza ilosc odslon, zalosne, bez tego spamu wklejanego na okraglo by sie nie wybronila i nawet pies z kulawa noga nie wszedlby sam od siebie na te ch/uj/owe linki

Gość gość
lubię Ele oglądać, jest urocza, inteligentna, ma polot i fantazje nie to co te nasze polskie zaściankowe kwoki

Gość gość
najbardziej żałosne jest to że ona te filmiki wstawia od ROKU i świruje z nimi na kafe, reklamując je i podbijając tematy a ma ledwo co 100tys wyswietleń czyli w rok zarobiła 50$ :D o ile w ogóle ma partnerstwo z yt...

Gość gość
elu ty sie lecz

Gość gość
odp*****l sie od eli i juz! zazdrosna kwoko! Ela mieszka w los angeles w wielkim swiecie i obraca sie naokolo celenrotow a nie polskiego zascianka!

Gość gość
Niby spontaniczna a widzieliscie jak nadawala jak ktos jej nie zareklamowal na yt? Ma hopla na swoim punkcie jak jej ktos nie chcial gdzies wpusicic to od razu "be" bo dziewczynki ktos nie wpuscil :( zero dojrzalosci ,dziecinada a ten performANCE jej to zenada, nie ma wiedzy o miejscah w ktorych bywa szkoda zycia na ogladanie takiego badziewi

Gość gość
no

Gość gość
ale to jest w ogóle polka czy nie?

Gość gość
ela ty jestes po proatu chora!

Gość jcveohv
Ela mieszka w los angeles w wielkim swiecie i obraca sie naokolo celenrotow a nie polskiego zascianka! xxx hahahah i niech se mieszka nawet w dubaju, jak ktos jest burakiem i wsiurem to nim juz na zawsze pozostanie:D

Gość jcveohv
dobrze powiedziane- obraca sie- ona nie zyje w tym swiecie tylko snuje sie jak pierd z d**y to tu to tam i sama wierzy, ze przynalezy do tego srodowiska, a prawda taka, ze ona tylko robi zdjecia i filmiki na tle miejsc, do ktorych nigdy nalezec nie bedzie:D dlatego wlasnie, z poczucia porazki odbilo jej, jej choroba psychiczna i depresja sie poglebily do tego stopnia, ze juz tylko siedzi na kafe i wkleja linki

Gość gość
a za co glizda żyje w takim razie? bo za 50$ z jutuba to sie nie wyzyje

Gość gość
dawno juz wyszlo na jaw, ze popuszcza szpare za kase, sama sie wydala

Gość Kakalaken85 niezalogowany
wcześnie. Myślałem, że spędzę tam trochę czasu. Byłem napalony i praktycznie od razu po wejściu do darkroomu znalazł się chłopak chętny do zabawy. Ciało miał przeciętne, ale sprawiał bardzo miłe wrażenie. Ogolony, pachnący, nieowłosiony, z tatuażami. Był bardzo konkretny. Weszliśmy do kabiny i od razu wyczaił, że d**ę mam przygotowaną do *****ia. Nie nalegał żebym mu ciągnął. Po prostu obrócił mnie i pochylił do przodu. Wciągnąłem popka i poczęstowałem nim nowego kolegę. Zaciągnął się i zanim zdążyłem się dobrze wypiąć wszedł we mnie. Stęknąłem i oparłem się o ścianę. Po chwili poppers zaczął działać więc akcja się szybko rozkręciła.******* mnie coraz mocniej, a ja głośniej pokrzykiwałem. Świetnie mnie rżnął. K***s stał mi niesamowicie. Ślinił się. Zazwyczaj podczas dawania d**y walę go robiąc sobie jeszcze większą przyjemność. Tym razem gdy go złapałem i poczułem jaki jest nabrzmiały zrozumiałem, że kilka ruchów wystarczy żeby się zlać. Darowałem więc sobie i skupiałem się na nadstawianiu d**y. Gdy już mi się wydawało, że mój aktyw słabnie i zaraz skończy się zabawa, ten wciągał poppersa i nabierał nowej siły. Znowu ***** mnie bez opamiętania. Co za ogier. I ja używałem popka - odlatywałem. Nagle poczułem, że ktoś łapie mnie za mojego spuchniętego od stania, żylastego fiuta. Drzwi do kabiny były otwarte i weszło do niej jeszcze kilka osób. Niestety - jak zwykle w takich przypadkach - zamiast zająć się *****iem starali się na siłę do nas dołączyć. K****a miałem całego śliskiego. Napletek od dawna nie zakrywał mi żołędzi - gdy ch*j mi tak stoi, to cały jest odkryty. Macający mnie koleś bez trudu łapał mnie za główkę i zjeżdżał nią aż po jaja. Robił to powoli, jeszcze bardziej pompując mojego drąga. Po popku nie potrafiłem już nic poradzić. Moja dupa była dziko ładowana przez jednego gościa, a drugi tak obrabiał mi fiuta, że spust był nieunikniony. Zlewałem się pod siebie. Pierwszy strzał rozbryzgał się o ścianę, kolejne leciały na podłogę. Moja sperma spływała po kabinie, a ja nadal nie potrafiłem się wyprostować - aktyw nadal mnie ******* W końcu mu się wyrwałem. Musiałem złapać oddech, odpocząć. Zostawiłem go z napalonymi chłopakami, którzy dołączyli do nas w trakcie. Miałem nadzieję, że któryś da mu dokończyć. Sam poszedłem się napić. Odechciało mi się seksu.

Gość gość
ona najbardziej pasuje to tych dzielnic z getteami, powinna tam krecic te swoje zalosne filmiki, bylyby bardziej realne i prawdziwe, wsrod bezdomnych w kartonach

Gość gość
Debilka

Gość gość
Fajne filmiki

Gość gość
Super