Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy Filmik z Los Angeles czyli ela youtuberka pokazuje biuro

Polecane posty

Gość gość

zobaczccie jak wyglada biuro w los angeles gdzie ela youtuberka pochodzila i pokazala jak kreca te filmiki i tez google szklo tam jest - bedzie wersja polska juz niedlugo i filmiki wracaja na polski kanal tez niedlugo : ( ela ma na sobie stroj z lat 20-tych) :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość gość
a rosjanie będą strzelać rakietami atomowymi :(

Gość gość
no super tam jest!

Gość gość
cudownie!

Gość gość
do was ela też strzelą tymi rakietami, oni jak zaczną strzelać to do wszystkich :(

Gość gość
fajna czapka i szalik

Gość gość
co za kretynka

Gość gość
bardzo stylowo

Gość gość
5 postów pochwalnych debila który daje te j/e/b/a/n/e linki do idiotki Eli, a zapewne tym debilem jest sama Ela :)

Gość gość
masz słaby wzrok nie? krótkowidzka

Gość gość
ha ha!

Gość gość
ta kretynka calymi dniami siedzi i postuje - co za nudne zycie ona ,ma

Gość gość
w*********j

Gość gość
to nie okulary ale najnowszy komputer z google- nazywaa sie google glass

Gość gość
co za przyjeb wciaz wkleja te linki z ta wiesniara popuszczajaca szpare starym pryka za kase a udajaca, ze ma z******te zycie :O

Gość gość
google glass to google glass, niemniej ona ma chyba słaby wzrok i mam powód żeby tak twierdzić

Gość gość
s********j wiesniaro wklejac te swoje c*****e linki na twoje amerykanskie fora hahha co twoi friends nie chca ogladac twojej geby to chcesz sie wpraszac polakom?

Gość gość
moze sprecyzuj co chcesz powiedziec ty na gorze bo nie mozna odczytac slow

Gość gość
beznadziejne to jest

Gość gość
no wlasnie!

Gość gość
w*********j ela

Gość gość
nikogo to nie obchodzi

Gość Kakalaken85 niezalogowany
wlazłem na ten materac i tam na pieska zapinał mnie jakiś koleś. Co najmniej 3-4 pary waliły się na stojąco obok materaca. Ktoś lizał mi jaja, ktoś stękał mi prosto w twarz podczas gdy za nim na zmianę aktywi ładowali go w d**ę. Stężenie poppersa w powietrzu było takie, że nie trzeba było go nawet często wciągać. W oddali było słychać krzyki z salki ze slingiem. Odleciałem. Koleś zlał się we mnie, a gdy wyszedł, kolejny wbił mi fiuta między pośladki. Nie potrafiłem się podnieść. Nawet nie próbowałem. Totalnie zahipnotyzowany tą z******tą głośną orgią *****em się bez opamiętania nawet nie wiedząc z kim. Nie wiem czy znowu mnie zalał, ale gdy skończył przesunąłem się na krawędź materaca i zsunąłem na podłogę. Gdy stanąłem na nogach sperma wypływała mi z d**y i po nogach ściekała na ziemię. Nie specjalnie trzymałem się pionu gdy podszedł do mnie koleś ze sporym, stojącym k*****m. Widziałem już go wcześniej, ale boję się takich zaganiaczy. Wkoło nadal ****** się pozostali. Dalej słychać było krzyki i stęki więc gościu był napalony. Gdy zobaczył jak sperma cieknie mi po nogach obrócił mnie i pochylił do przodu. Nie potrafiłem i chyba nie chciałem się bronić. Położyłem się brzuchem i klatą na materacu. Bojąc się jego dużej pały wciągnąłem znowu popka. Znowu odlot. Koleś przejechał dłonią między moimi pośladkami rozmazując nasienie po całej d***e. Wj**** się we mnie tym kolosem i zaczął ******* Od tego momentu nie potrafiłem się już podnieść. Bólu nie czułem. Dziurę miałem już rozciągniętą i na maksa nawilżoną sokami. Co za uczucie! Czyli jednak potrafię dawać d**y dużym k*****m, tylko muszę być wcześniej przygotowany przez kilka mniejszych! :) Nigdy wcześniej nie czułem takiej przyjemności z takim sprzętem w d***e. Pierwszy raz poczułem co to znaczy być *****ym przez tak dużego k****a bez bólu. Ciężko nawet opisać w jakiej ekstazie byłem. W środku orgii, pomiędzy stękającymi z rozkoszy facetami, ładował mnie taki koleś! Dobijał do końca, sperma chlupotała między naszymi ciałami, czułem jak z każdym pchnięciem rozciąga moje wnętrzności. Co za jazda! Nasze jaja dyndały między nogami. Myślałem, że rozerwie mi mojego pulsującego, mokrego ze śluzu k****a. Wszystko podskakiwało w rytm uderzeń. Wyłem z przyjemności i gdy poczułem, że zaraz osunę się na ziemię złapałem swój wór. Zrobiłem to tak, jakbym chciał ciągnąc za niego ściągnąć skórę z fiuta. Oczywiście ten stał tak, że dawno był odsłonięty, ale takie chwyt wystarczył żebym zaczął strzelać. Co za orgazm! Jeden z najlepszych jakie w życiu miałem. Trzymając się za jaja zlewałem się pod siebie podczas gdy maga fiut dopinał mnie w rytm moich strzałów. Nie wiem czy mnie zalał. Po wszystkim zostawiłem bawiących się tam gości i poszedłem odsapnąć. Dojście do siebie zajęło mi chwilę. Wymyłem się i pojechałem do domu. Podczas tej wizyty, kilka razy, pod wpływem chwili i poppersa, załadowałem też swojego k****a w d**ę jednemu z******temu kolesiowi. Bardzo mi się podobał, prosił się o *****ie, a warunki wkoło były wyjątkowo sprzyjające więc co mi szkodziło dać trochę przyjemności :

Gość gość
co za idiotka

Gość gość
psychiczna d****a

Gość gość
pragmatyka

Gość gość
bardzo fajne

Gość gość
fajna dziewczyna

Gość gość
super

Gość gość
chora dziewczyno idz sie leczyc, a nie wklejasz tu swoje linki i podbijasz temat pozytywnymi wpisami, widac ze bardzo nieszczesliwa w tym ny haahahhhah