Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrainska armia oddaje Ruskim Ukraine bez walki

Polecane posty

Gość gość

po prostu armia sie wycofuje gorzej niz Francja w czasie II wojny

Gość gość
i bardzo dobrze, niepotrzebny jest rozlew krwi

Gość gość
z jednejs strony tak, ale z drugiej to troche absurdalne najezdza inna armia a armia ktora powinna w zalozeniu bronic kraju po prostu opuszcza jednostke

Gość gość
to jakas bzdura... skad takie informacje??? wymyslacie juz niestworzone rzeczy...

Gość gość
"Człowiek który jako dziecko przeżył banderowską rzeź opowiadał że nocą weszli do domu oknami. On schował się na strychu i wszystko widział przez szparę między deskami sufitu. Jego matkę cięli żywcem piłą do drewna, związaną kobietę wsadzili między deski i przecinali piłą, ... rozwiń całośćnajpierw odcięli stopy, potem kolana, następnie cięli przez miednicę, potem przez brzuch, gdy przecinali pierś kobieta zmarła, to trwało całymi godzinami. Oczywiście wcześniej matkę i jego kilkuletnie rodzeństwo, braci i siostry, rozebrali do naga i zg****ili, banda 20-30 zwyrodnialców. Jak zginęło jego rodzeństwo tego się nie dowiedziałem, bo wielki zdrowy, dorosły mężczyzna dziś 80cio letni nagle rozpłakał się jak małe dziecko i nie był w stanie nic więcej powiedzieć. Dla mnie ten płacz dorosłego mężczyzny był naprawdę dziwny, ale gdy sam to pisałem to poczułem się niedobrze i musiałem dwa razy wziąć krople żołądkowe żeby nie zwymiotować, mimo to nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego co czuł ten mężczyzna gdy opowiadał to co spotkało jego rodzinę. Małego chłopca znaleźli na strychu Ukraińcy, ukryli i wywieźli do Polski, dlatego przeżył. Krew mnie zalewa jak słyszę że nasi politycy, wszyscy od lewa do prawa nagle wszyscy zgodni a na co dzień udający kłótnie i dzielący Polaków, krzyczą o pomocy potomkom banderowskiej bandy z majdanu, bo ci wszyscy politycy to ta sama banda. Nagle banderowscy zwyrodnialcy z majdanu proszą o pomoc Polaków, to szczyt obłudy, hipokryzji i chamstwa!!! Zrabowali nam najżyźniejsze ziemie w europie a cebulę i ziemniaki kupują u nas, krainę mlekiem i miodem płynącą zamienili w najbiedniejszy grajdoł, mają biedę i głód na najlepszych ziemiach. Życzę im jak najgorzej a politycy niech nie ważą się im pomagać z moich pieniędzy, niech im płacą z własnych zagranicznych kont. Kto tak samo jak życzy bandytom UPA łapka w górę!!! Kopiujcie ten tekst, bo ja nie mam siły walczyć z cenzurą i wklejajcie pod kłamliwymi artykułami, żeby inni wiedzieli jak było naprawdę."

Gość gość
za gazeta.pl Rosyjskie wojsko szturmuje ukraińską jednostkę wojskową w Sewastopolu - informuje profil twitterowy Euromaidan PR. Informację tę podaje też gazeta "Ukraińska Prawda". Chodzi o bazę ukraińskiej marynarki wojennej. Mowa jest o płonącym budynku i blokadzie przejazdu dla wozów bojowych. Z kolei rosyjskie media informują o tym, że ukraińscy wojskowi masowo opuszczają jednostki na Krymie, a sprzęt przejmują oddziały samoobrony Krymu.

Gość gość
wiesz co to wykrwawic sie? tentnice?

Gość gość
Po co kopiujecie ten tekst z forum na wp :o ?!

Gość gość
Po to aby większość poznała prawdę !

Gość gość
Prawde? Weź ksiażke i poczytaj FAKTY historyczne a tekst na końcu ""łapka w góre" po prostu powala