Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za miesiac wesele jego brata a on wogole nie przygotowany czyli

Polecane posty

Gość gość

nie ma ubrania, kasy tez nie. a jak sie pytam co zrobi- slysze tylko jakos to bedzie

ale to on ma to wesele czy ty? no chyba ze chcesz to wesele zeby sie najesc i napic za free :D

Gość gość
mowilam mojemu juz rok temu jak dowiedziuelismy sie ze biora slub. ze to nie maly wydatek i zeby sobie odkladal pare zł co miesiac na ten cel. a teraz slub a on do mnie ze potrzebuje kasy zebym mu dala. chyba sni.

Gość gość
gg

Gość gość
nie dawaj mogl sobie odkladac wiedzial duzo wczesniej..

Gość gość
kkl

Gość gość
d u p a nie facet

Gość gość
dostalismy juz zaproszenie. wiec mamy isc razem. ale jak. on nie ma kasy na garnitur i buty min. 500zł. dac w koperte. ja mam to wszystko sama mu sponsorowac.???????????

Gość gość
kilka dni temu rozmawialam z jego matka na ten tamat. niewiem jak to bedzie bo pawel nie ma kasy. garniur nie kupiony, 0 kasy odlozonej do koperty. a matka przeciez pracuje. pracuje ale zarabia 1000zł. a to idzie tylko na zycie biezace. a ja nie mam wplywu na niego. bo jak twierdzi na wszystko ma zcas.

Gość gość
po prostu nie idźcie na to wesele robisz problem to jest brat twojego Pawełeczka wiec niech on się tłumaczy dlaczego was nie było tobie to pewnie chodzi głównie o to żeby iść i nażreć sie do syta może twój facet nie chce isc skoro nie przygotował sie nie pomyślałaś o tym? po co mu wiercisz dziurę w brzuchu tym weselem po twoim opisie widać ze nie ma ochoty isc na taka balange