Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliście że kobiety w gronie koleżanek zachowują się jak małpy w zoo ?

Polecane posty

Gość gość

A w zasadzie to jak papugi... Gdy jedna coś zrobi fajnego, zapuści jakimś tekstem itp i staje się na moment "fajna" ze wszyscy sie np smieją (oczywiscie w sensie pozytywnym) z tego co zrobiła lub powiedziała, ze np chłopacy ją docenili, powiedzieli "łał" to OD RAZU koleżaneczki obok próbują za tą główną samicą nadążyć. Mimo ze kompletnie sie do tego nie nadają bo są powiedzmy drętwymi cichymi szarymi myszami, to nieudacznie próbują pokazać, że one też są takie "fajne" Wieje wtedy mega sztucznością, a laska która próbuje nadrabiać kompromituje sie na maxa

Gość gość
ot przykład (od 10 sekundy) https://www.youtube.com/watch?v=CAmlhtiQEJw Jedna z lasek powiedziała: oh jestem taka zmęczona... a druga?! już podświadomie czuje sie zmęczona i próbuje to nieudolnie pokazać, żenujące...

Gość gość
one są p/o/w/a/l/o/n/e jedna przed drugą próbuje zgrywać fajniejszą... głupie puste blerwy ale robią tak tylko takie, które no codzień są zerem normalna laska nie musi się dowartościowywać w tak poniżający sposób

Gość gość
i co tak maupy zamilknęłyscie? :D

Gość gość
to samo k******o w jeszcze większym natężeniu jest spotykane wśród chłopstwa

Gość gość
na pewno nie! mężczyźni sie tak nie zachowują!

Gość gość
Wiesz, ja się obracam w nieco innym towarzystwie, ale takie coś faktycznie dużo razy widziałam, głównie oczywiście że w gronie młodzieży, max do 23 roku życia. Przykłady : Wchodzę do WC w galerii handlowej, smród, duchota jak cholera w końcu to kibel publiczny, a tam w środku przy lustrach 3 blacharki. Samica Alfa najbardziej wygadana naciera usta jakimś lepkim różowym mazidłem i za chwilę dwie małpki (koleżanki) wyjmują z ćwiekowanych torebeczek swoje różowe mazidła. Potem to już tylko maraton która dłużej naciera usteczka, robi dzióbki, chichocze... Zdążyłam się wysikać, zrobić kupę, umyć i wysuszyć ręce, a one dalej jadą usta tym błyszczykiem i plotkują w tym smrodzie. :D Albo na przystanku, która lepiej się brechta. :D Wczoraj byłam z dzieckiem na placu zabaw i przyszły 2 ok 17latki i 1 chłopak w ich wieku. Jedna oczywiście zaczęła się huśtać i druga też musiała. Tą pierwszą huśtał mocno chłopak, piszczała i nagle druga też zaczęła równie głośno piszczeć, choć huśtała się sama i niezbyt wysoko :D

Gość gość
Nie wiem nie mam koleżanek :)

Gość gość
kobiety ogólnie są jakieś dziwne

Gość gość
omg, przecież to zachowanie stadne znane z psychologii tłumu