Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz Vavrusko

Wojska rosyjskie idą na Warszawę

Polecane posty

Gość Tomasz Vavrusko

Oczywiście to żart :) Rosja zmierza do aneksji Krymu, co oficjalnie nastąpi pod koniec Maja 2014 roku. Do tego czasu Krym będzie pozostawał pod rosyjską kontrolą wojskową. Reszta* Ukrainy pozostanie niepodległym państwem ukraińskim. * - Ukraina ma powierzchnię 603 tys. km kwadratowych, z czego autonomiczna Republika Krymu to tylko 26 tys. km. kwadratowych. Mieszka tam 1,9 mln ludzi.

Gość gość
szykuj swoją gumową mosznę aby chronić naród polski przed ruskimi pociskami i atomówkami

Pięść rosyjskich wojsk pancernych to czołgi T-90. Przód i boki zarówno wieżyczki i jak i kadłuba pokryte są kostkami ciężkiego pancerza reaktywnego Kontakt-5. Pancerz tylni kadłuba i wieżyczki osłonięte są kratą ekranu przeciwkumulacyjnego. Strzelając z popularnego granatnika RPG-7 przy użyciu standardowego pocisku z pojedyńczą głowicą kumulacyjną, w żaden sposób nie da zniszczyć T-90. Dopiero załadowanie pociskiem z podwójną głowicą kumulacyjną PG-7VR i strzał w tylni pancerz daje efekt w postaci zniszczenia silnika (i sfajczenia) T-90.

Gość gość
Oj Tomciu to nie zartuj w ten sposób . Tak niebezpiecznie to jeszcze nie bylo od || wojny .:-(

Gość gość
pokaz jaja tomek

Tak wygląda PG-7VR: en.wikipedia.org/wiki/PG-7VR Jak widzicie, na pocisku są dwa zgrubienia. Każde z nich to jedna głowica. Pierwsza, mniejsza głowica niszczy kostkę pancerza reaktywnego lub ekran przeciwkumulacyjny. Druga, większa głowica niszczy pancerz główny i wnętrze czołgu. Minusem PG-7VR w stosunku do standardowej amunicji do RPG-7 jest niski zasięg - tylko 100 metrów. Musicie więc podkraść się blisko, mając granatnik zawinięty np. w dywan.

Gość gość
wawer, jak wojna przyjdzie to ty pierwszy sie schowasz pod mamusiną spódnice, więc nie kozacz tyle...

Gość Robert Graczyk z Chorzowa
wcześnie. Myślałem, że spędzę tam trochę czasu. Byłem napalony i praktycznie od razu po wejściu do darkroomu znalazł się chłopak chętny do zabawy. Ciało miał przeciętne, ale sprawiał bardzo miłe wrażenie. Ogolony, pachnący, nieowłosiony, z tatuażami. Był bardzo konkretny. Weszliśmy do kabiny i od razu wyczaił, że d**ę mam przygotowaną do *****ia. Nie nalegał żebym mu ciągnął. Po prostu obrócił mnie i pochylił do przodu. Wciągnąłem popka i poczęstowałem nim nowego kolegę. Zaciągnął się i zanim zdążyłem się dobrze wypiąć wszedł we mnie. Stęknąłem i oparłem się o ścianę. Po chwili poppers zaczął działać więc akcja się szybko rozkręciła.******* mnie coraz mocniej, a ja głośniej pokrzykiwałem. Świetnie mnie rżnął. K***s stał mi niesamowicie. Ślinił się. Zazwyczaj podczas dawania d**y walę go robiąc sobie jeszcze większą przyjemność. Tym razem gdy go złapałem i poczułem jaki jest nabrzmiały zrozumiałem, że kilka ruchów wystarczy żeby się zlać. Darowałem więc sobie i skupiałem się na nadstawianiu d**y. Gdy już mi się wydawało, że mój aktyw słabnie i zaraz skończy się zabawa, ten wciągał poppersa i nabierał nowej siły. Znowu ***** mnie bez opamiętania. Co za ogier. I ja używałem popka - odlatywałem. Nagle poczułem, że ktoś łapie mnie za mojego spuchniętego od stania, żylastego fiuta. Drzwi do kabiny były otwarte i weszło do niej jeszcze kilka osób. Niestety - jak zwykle w takich przypadkach - zamiast zająć się *****iem starali się na siłę do nas dołączyć. K****a miałem całego śliskiego. Napletek od dawna nie zakrywał mi żołędzi - gdy ch*j mi tak stoi, to cały jest odkryty. Macający mnie koleś bez trudu łapał mnie za główkę i zjeżdżał nią aż po jaja. Robił to powoli, jeszcze bardziej pompując mojego drąga. Po popku nie potrafiłem już nic poradzić. Moja dupa była dziko ładowana przez jednego gościa, a drugi tak obrabiał mi fiuta, że spust był nieunikniony. Zlewałem się pod siebie. Pierwszy strzał rozbryzgał się o ścianę, kolejne leciały na podłogę. Moja sperma spływała po kabinie, a ja nadal nie potrafiłem się wyprostować - aktyw nadal mnie ******* W końcu mu się wyrwałem. Musiałem złapać oddech, odpocząć. Zostawiłem go z napalonymi chłopakami, którzy dołączyli do nas w trakcie. Miałem nadzieję, że któryś da mu dokończyć. Sam poszedłem się napić. Odechciało mi się seksu.