Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka35

castagnus

Polecane posty

Gość malutka35

Czesc dziewczyny. Szukam i szukam po calym internecie i niestety nie znalazlam odpowiedzi. Mianowicie od kilku miesiecy jestem bliska omdlenia podczas okresu. Wczesniej mialam typowe objawy pms,tj agresja,depresja,bole piersi i wszystko co mozliwe. Ale sie pozmienialo. Mam 35 lat,miesiaczkuje regularnie co 30-31 dni,krwawie w normie,boli mnie brzuch jak zawsze,ale martwi mnie to,ze jestem strasznie slaba. Okres stal sie dla mnie koszmarem. Robilam badania krwi,sa idealne. Bylam u wielu lekarzy,pytalam w aptece nawet,kazdy rozklada rece. Moja lekarz sprowadza wszustko do nerwicy,na ktora niestety cierpie... Moja mama polecila mi castagnus,bierze go moja siostra i czuje sie rewelacyjnie,ale ona nigdy nie mdlala podczas okresu. Jestem osoba ktora dlugo zastanawia sie przed wzieciem paracetamolu dlatego pytam sie dzis Was co sadzicie o castagnusie??? Czy jest on tylko na typowy pms,czy ogolnie reguluje gospodarke hormonalna??? Pomozcie mi bo okres juz za 5 dni a ja juz sie boje co bedzie! :(

Gość ona_mała_spryciula
reguluje gospodarkę hormonalną, nie ma skutków ubocznych , możesz spokojnie sprubować, ale efekt to widać dopiero co najmniej po miesiącu stosowania , jedna czy dwie tabletki sprawy nie załatwią. a skoro masz tak w trakcie okresu , to zasuwaj już do sklepu i trzy razy dziennie melisa już teraz i przez cały okres. pomoże zobaczysz . delikatnie się wyciszysz i podziała delikatnie rozkurczowo na narząd rodny .

Gość malutka35
dziekuje :) melise mam,wiec sprobuje. wiem,ze on nie pomaga od razu,przynajmniej 3 m-ce trzeba brac. Boje się tylko tego ,ze jak mam czegos za mało to castagnus może to jeszcze obnizyc. tat tak,powinnam zrobić badania hormonow,ale mieszkam w irl,tu wszystko lekarze bagatelizują,jak nie widza potrzeby robienia badan to nie robia i już, nawet nie ma się wglądu w wyniki.

Gość gość
Castagnus reguluje wydzielanie hormonów. To nie są tabletki hormonalne.Możesz spokojnie brać, na pewno nie zaburzy naturalnej gospodarki hormonalnej, tak jak tabletki anty np.

dzięki,sprobuje,najwyzej :) nie bardzo wiem tez kiedy. za 5 dni powinnam dostać okres,kiedy najlepiej powinnam go zacząć brac?

Gość gość
wydaje mi się że można zacząć go brać w dowolnym czasie