Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleplaplu

mam przyjaciolka lesbijke

Polecane posty

Gość pleplaplu

Niedawno wyszło to na jaw.Od tamtej pory gorzej się między nami układa.Myślałam,że jestem tolerancyjna,ale chyba jednak tak nie jest.Głupio się czuję w jej towrzystwie,tak nieswojo.Jak tu porozmawiać o facetach jak ona nie ma z nimi styczności?Kiedyś było inaczej.Razem chodziłyśmy na imprezy,zwierzałyśmy się z tego który nam się podoba.Miałyśmy ze sobą zamieszkać w czerwcu tego roku,ale nie wyobrażam sobie jakoś tego.Przecież będzie sprowadzać do siebie dziewczyny,będą się przytulały,całowały.Z drugiej strony żal mi tylu lat przyjaźni.Takiej osoby jak ona często się nie spotyka.Poradźcie mi jak zwalczyć w sobie te obrzydzenie do lesbijstwa. :(

Gość gość
ja zdradzam chłopaka z koleżanką, nie wie że jestem bi :classic_cool:

Gość pleplaplu
ale ty przynajmniej jesteś bi,lepsza opcja niż homo

Gość pleplaplu
up.

Gość gość
w sumie racja, ona też jest bi :) marzy mi się trójkącik razem :D ale nie wiem jak mu powiedzieć :D

Gość gość
Wiesz, pomysl sobie ze przecież gdybys tego się nie dowiedziała to nadal byscie się przyjaznily tak samo i miały plany wspólnego zamieszkania. Przeciez ona się nie zmienila przez to ze się dowiedzialas wiec ty tez podejdz do tego racjonalnie. To taka sama osoba jak ty czy ktoś inny. A na koniec powiem ci ze pisze ci to gay. Nie wyobrazams obie żeby było inaczej ze mna.:)

Gość pleplaplu
w sumie racja,chociaż jak dla mnie gej to normalna osoba,ale lesbijka to niedorzeczność.może za mało się o nich mówi. :P