Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gorąca_głowa

Wyjazd do Szczawnicy.pilne

Polecane posty

Gość Gorąca_głowa

Ludziskaaa!!! Sory być może spamuje, być może juz jest taki wątek, ale nie mam teraz za bardzo czasu szukać. Pilnie potrzebuje kogoś kto mi poleci jakiś pewny nocleg w Szczawnicy, spontanicznie uznaliśmy z chłopakiem, że chcemy się tam wybrać, ale czasu jest mało, a my nie zarezerwowalismy niczego. Nie zależy nam na cięciu kosztów, możemy się szarpnąć, ale chcemy żeby to było sprawdzone. Ktos coś zna i mogłby polecić?

Gość Ob1Kenobi
hehehe rzeczywiście jesteś Gorąca_głowa, co za szalenczy wpis! Moja droga z mojej strony mogę Ci jedynie polecić apartament Martyna i jest to najlepszy nocleg w Szczawnicy w jakim bylem. Co prawda wcześniej szlajalem się po schroniskach wiec nie ma za bardzo jak porównywać ;p Byłem tam z dziewcznyną na wiosnę zeszłego roku i choc pogda była pasuda to wyjazd wspominamy dobrze. Może jakaś w tym zasługa tego apartamentu własnie ;ppp On jest w samym centrum, z okna widok na Palenice, wyposazony chyba we wszytko co potrzeba wiec na szaleńcze, spontaniczne wyjazdy chyba idealny ;) Nie będe Ci tu wszystkiego rozpisywał, najlepiej jak wejdziesz sobie na stronę i sama zadecydujesz, ja ze swojej strony mogę jedynie polecić : http://www.apartamenty-w-szczawnicy.com/rms/Apartament_Martyna.html

Gość Gorąca_głowa
Ob1Kenobi dzięęęęki serdeczne za opinię. Właśnie przeglądająć różne strony natknęlam sie na ten własnie apartament Martyna, ale nie byłam pewna czy warto. Poszperam coś jeszcze, poczekam może ktoś jeszcze coś ma do polecenia, ale ten apartament by mi właśnie bardzo odpowiadał, na zdjęciach wygląda super! No i ,z tego co widze, jest gdzies w samym centrum- a to zawsze spoko ;ppp P.S. heheh co do poprzedniego wpisu to może rzeczywiście troche zbyt 'porywczy'.

Gość gość
ten link to ode mnie. Byłam tam trzy lata temu, nowy budynek, super wygodne łóżka, blisko do centrum. Lokalizacja przy Urzędzie Miasta. Niby przy głównej ulicy, ale budynek jest osłonięty od drogi, tak że nie przeszkadzają przejeżdżające auta. Gospodyni świetna babka. Do Szczawnicy jeżdżę o 16 lat, mam stałą metę, ale jej nie podam, jednak czasem korzystam z innych miejsc, takich np jak to u Malinowskich.

Gość Homoidy
apartament Martyna to bardzo dobre miejsce w Szczawnicy jak wybieracie sie z grupą znajomych. Nie wiem jak tam teraz zrezerwacjami, my mielismy troche probelemów w zeszlym roku bo apartament był oblegany w sezonie wiec lepie sobie rezerwowac wczesniej. Sam apartament rzeczywiscie bardzo fajny. Dobrze ulokowany, bardzo blisko glownych atrakcji. Nie bylo tez problememów z załatwianeim formalnosci. wiec jak dla mnie bomba

Gość Norc832
a jakies schroniska znacie?

Gość JediJadwiga
Ja rezerwowałam przez serwis http://www.szczawnica.nrs.pl/ jest tam spora rozpiska godnych uwagi pensjonatów czy kwater prywatnych polecam.