Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bromba81

fanatyczki karmienia piersią i rodzenia naturalnego ....nie pojmuję

Polecane posty

Gość bromba81

z moich obserwacji na tym forum wynika,że te co tak grzmią i od czci i wiary wyzywają matki,które wybrały cc lub karmienie mm same pakują swoim dzieciom danonki od 8 miesiąca, wędliny naszpikowane konserwantami i polepszaczami,parówki, chipsy,frytki hamburgery i masę innego g***a ...... nigdy nie zrozumiem takich kobiet :/

Gość gość
i po to założyłas temat??? już?? lepiej ci?? idiota!!!

Gość gość
Haha no i co?

Fanatycy, jak to fanatycy, to do siebie maja, ze sa glupi. Nie wiem czym sie podniecac i zupelnie nie rozumiem, dlaczego niby nie mozesz tego pojac.

Gość gość
ja mam odwrotne obserwacje, że te rodziły CC i karmiły mieszanka, karmią szybko dzieci śmieciowym jedzeniem.

Gość gość
a niech każdy rodzi i karmi jak chce, co Ci do tego kobieto ? chcesz za kogoś życie przeżyć? Twoje takie nudne jest ?

Gość gość
a gdzie to widziałaś? Chyba jest an odwrót? Od początku matki mm dają byle g***o do jedzenia i później kontynuują pchając w dziecko codziennie danonka.

Gość bromba81
uderz w stół a nożyce się odezwą.....no bo może jakaś fanatyczka mnie oświeci i poda swoj tok rozumowania... ale dobra chyba niepotrzebnie zalozylam temat

Gość gość
Jak wyżej, takich tematów nie zakładają karmiące i grzmiące, tylko pustaki leniwe i samolubne, frustratki na siłę szukające sympatii, aprobaty, poparcia tego swojego niedorozwoju umysłowego i uczuciowego :D

Gość bromba81
oooo już się dowartościowałaś swoją wypowiedzią ???:D

''no bo może jakaś fanatyczka mnie oświeci i poda swoj tok rozumowania'' Ja ci podam ich tok rozumowania, one mysla tak: 'ja wiem, jak sie powinno wszystko robic i wszyscy powinnii robic tak, jak ja uwazam, a jesli uwazaja, ze ja robie zle, to sie myla'. Ot i cala filozofia.

Gość gość
napisałam wyżej ale nie jestem fanatyczką tylko zwolenniczką zdrowego żywienia, dlatego karmię piersią. Tekst roku, po co się tak bronicie przed mlekiem modyfikowanym jak i tak będziecie musiały karmić kaszkami z mm :D normalnie myślałam, że padnę... to jakaś konieczność dawać słodkie ulepki, z chemicznym posmakiem :D

Gość gość
Głupia krowo karm swojego bachora nawet gównem z Czarnobyla, ale nie zakładaj tematów oczekując poparcia dla siebie i krytyki dla mądrzejszych od ciebie 😠

Gość lewira
nie jestem fanatyczką tylko zwolenniczką i mam w d*pie, że czegoś nie pojmujesz bo nie chciało ci się przeczytać nic sensownego na temat karmienia. Dostęp do wiedzy masz, więc to twoja wina raczej, że nie rozumiesz. Zapytaj kogoś mądrzejszego może. a kaszek z MM nie podaję bo po co?

Gość bromba81
ta co mnie zwyzywała od głupiej krowy,dzięki! :D o to mi chodziło żeby ujawniły się osoby o których założyłam temat :D

Gość gość
Jakby cc i mm powodowaly ze dz.sa glupie,niedorozwiniete,slabe i wadliwe jak rozpisuja sie 3psychiczne z karmienia p.po 11m-cu,a te kp i po porodzie sn sa madre i zdrowe to nie byloby wyboru w tej kwestii.Nasze czy naszych dz.zycie nie jest uwarunkowane sposobem karmienia czy porodu.Co do odzywiania czy stylu zycia uwazam ze zadna skrajnosc nie jest ok.Mozna byc zdrowym,szczuplym,iec db prace i funkcjonowac prawidlowo w rodzinie i spoleczenstwie jako osoba bedaca karmiona kiedys mm:),jedzaca slodycze,uprawiajaca sport w postaci spacerow i energicznego sposobu bycia czyli duz*******iwosc na co dzien,jedzaca czesem frytki itd... Wiem ze mamy karmiace po rok czy 3lata swoje dz.nie uwierza ,ale zyje i to calkiem ok:)Moje dz.podobnie i jedna jest najlepsza uczennica w klasie,2jest uzdolniona plastycznie a nie kp!Taki oto ewenement:)No ale zmykam i daje popis kobietkom karmiacym najlepiej do 18r.z.,zywiacymi dz.trawa i rodzacymi 2doby okreslajacymi to jako najcudowniejsze przezycie ich zycia.Nie zapominajmy

Gość gość
No widzisz jakim jesteś debilem, zaoszczędzę ci tłumaczenia dlaczego, bo i tak byś krowo nie zrozumiała :D

Gość gość
A ty jesteś fanatyczką mm :)

Gość gość
I z kim tu dyskutowac?Normalny wpis,tyle,ze nie popierajacy slepo kp a w odpowiedzi wyzwiska od mam kp ... Z glupcem nie ma co dyskutowac bo wtedy nalezaloby sie znizyc do jego poziomu. I te wasze dz.wyssa to chamstwo z waszym mlekiem.Ech...:(

Gość bromba81
myślałam,że jednak odezwą się matki kp, które wyprowadzą mnie z błędu,że tak nie jest,ale chyba miałąm rację, po cholerę ziejecie takim jadem na kobiety karmiące mm skoro potem trujecie swoje dzieci śmieciowym,szkodliwym i naszpikowanym chemią żarciem.

Ale co ty chcesz usłyszeć? Ja sie naprodukuję argumentów, napiszę że nie będę karmic dziecka śmieciowym jedzeniem a ty i tak napiszesz ze mi jie wierzysz. Chciałas wywolac kolejna burze ale ci nie wyszlo po prostu.

Gość bromba81
ale dlaczego miałabym napisać że ci nie wierzę?

Gość Mamawrzesinka2014
Autorko, oswiece Cie - karmie piersia, bo nie widze powodu, aby kupowac mojemu dziecku podrobke tego, co mam najlepsze w piersiach. Moje dziecko nie dostaje danonkow ani kaszek smakowych - czytalas sklad? W kaszce z bananami jest kaszka ryzowa, mm, cukier, a bananow np. 3.5procent, smak banana taka kaszka ma z aromatu. Kupuje kaszki bezmleczne, bezcukrowe i dodaje do nich owocow utartych lub siekanych. W ogole kupujac jedzenie, patrze, aby produkty byly bez cukru i najlepiej niesolone. Xx Skad Ty wzielas swoja teorie, ze matki kp podaja dzieciom smieciowe jedzenie?

Gość gość
Noooo a te owocki utarte i siekane zerwane prosto z sadu od zaprzyjaznionego rolnika :-D oczywiscie nie pryskane i bez nawozow :-D

Gość Mamawrzesinka2014
Owocki w duzej mierze z wlasnego ogrodu/sadu oraz z lasu. Ale spoko - sloiczkowe tez podaje i jestem przekonana, ze dobrze robie, chyba ze na rowni stawiasz te 3.5procenta banana z kaszki i cukier z owockiem sloiczkowym. Jesli tak to zycze powodzenia uprawiajac taka logike :-)

Gość lewira
Od chemi nie uciekniemy. Ale czym innym są już te nawet pryskane jabłka i banany a czym innym danonki, serki topione i podłe wędliny. Jeśli tego nie pojmujesz, autorko, to nie wróżę sukcesów na polu intelektualnym ;)

Gość wifigdańsk
ja fanatyczką nie jestem aczkolwiek zwolenniczką karmienia piersią i wlasciwie nie rozumiem tego tematu po co to załozyłas? masz jakis problem? Za to z moich obserwacji wynika ze najbardziej grzmiące i sfrustrowane oosby to własnie matki karmiące sztuczną mieszanką. Jak tylko jakas wzmianka o karmieniu piersią gdzies sie pojawi to od razu ktos inny musi wylac morze łez,goryczy,jadu... Bo ona nie karmi p. wiec my tez nie mozemy,bo zaraz tysiac powodów wymysli na poczekaniu. A ja ci . powiem tak-karm jak chcesz i zyj jak chcesz i nie krytykuj tych,które karmią piersią i sa z tego powodu mega dumne i szcześliwe. Bo tylko mozna wywnioskowac z takiej krytyki-zal i zazdrosć. Jelsi ktos czegos zazdrosci-prosze bardzo -postepuj tak samo-kto ci broni? a nie chce ci się? to nie krytykuj tych ktorzy żyją swoim zyciem i sa szczesliwi.

Gość gość
ja tam karmie dziecko piersią a z kaszek to daję kaszke jaglaną, kukurydzianą lub kleik ryżowy i łącze przecierem z owoców

Gość gość
pierwsza córka karmiona piersią - alergik na potęgę, druga mm nie z wyboru po prostu po porodzie miałam kilka infekcji które trzeba było pokonać antybiotykami których nie można stosować przy karmieniu piersią - zero problemów - każdy niech karmi jak chce i rodzi jak chce - ja mam za sobą i poród sn i cc i myślę że żadna kobieta które nie rodziła na obydwa sposoby nie powinna się wypowiadać o wyższości jednego nad drugim bo nie ma o tym zielonego pojęcia