Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hriugfhif

Wróciliśmy do siebie, mam obawy

Polecane posty

Gość hriugfhif

Boję się, że teraz nie będzie o mnie zabiegać, proponować wspólnych wyjść w weekendy itd... Jak było u Was po powrocie?

Gość gość
c***o , pozyj troche z nim i sie sama przekonaj a nie sluchasz rad nie nzamy was do h**a pana

Gość gość
Heraklit z Eferu już 540 lat temu przed naszą erą uważał ,że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi - bo życie się zmienia i zmiany są elementem życia. Pamiętasz dlaczego się rozstanliście ?Już masz obawy ? Super poprostu -;)

Gość gość
a ty to k***a księżniczka że nie będziesz zabiegać o niego?

Gość gość
Ja jak zakończyłam 7 letni związek to pozamykałam drzwi i o powrocie nie myślałam. To po co się rozstaliście ? Przecież to ogromna rysa na związku i odciska pięto

Gość Kaśka 1234
Najlepiej z nim rozmawiaj o swoich potrzebach no i nie popełniajcie już jakimś tam błędów bo chyba dlaczegoś się rozstaliście i będzie ok

Gość hriugfhif
W tym przypadku przysłowie o rzece jest całkowicie nietrafione - rzeka nigdy nie jest taka sama.

Gość gość
To ja ten od rzeki-;) Oczywiście to metafora była -;) Nie wiem pisze z doświdczenia życiowego ,że większość takich par się rozpada : rozstają się , później lęk przed samotnością i bach a później jeszcze gorsze poczucie zmarnowania -;) No ty już masz obawy....to super się zaczyna

Gość gość
idiotko chyba nie rozumiesz o co chodzi w powiedzeniu że nigdy nie wchodzi się do tej samej rzeki

Gość hriugfhif
Idiotko, chyba nie rozumiesz, że w tym wypadku powiedzenie o rzece NIE MA racji bytu

Gość hriugfhif
Moje obawy to obawy większości osób, które są długo w związku. Ja się po prostu boję, że może nie będzie już tak samo (chociaż ma nie być - niestety nie popisałam się będąc z nim, ale szczęśliwie uczę się na błędach). Obawiam się, że jemu nie będzie zależeć tak mocno jak na początku, a to już nie zależy ani od niego, ani ode mnie - czas pokaże

Gość gość
Masz słuszne obawy, zapewne nigdzie nie będziecie wychodzić.

Gość Kaśka 1234
Rozmawiajcie ze sobą bo faktycznie na początku trochę trudno będzie zapewne , powodzenia!

Gość gość
jeżeli to nie zależy ani od niego ani od ciebie to od kogo?czas , a co ma piernik do wiatraka? czyś ty mądra kobito!

Gość hriugfhif
Gość, rozumiem, że Ty potrafisz planować uczucia? Ja niestety nie