Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojamu facetowi nie staje

Polecane posty

Gość gość

Jw. Chlopak jest na prawde cudowny. Ma super charakter, uwielbia mnie calowac, piescic, ogladac nago.... Sam zaczyna piszczoty ale rzadko kiedy mu staje. Nie jest tak, ze jest calkiem do niczego. Zatrzymuje się w polowie. Był sam dosyć długo (1,5roku). My razem jesteśmy niedługo 2 miesiące. Jest młody (26lat). Dodam, ze jak na faceta jest mało owłosiony (jego zarost ogranicza się do paru wloskow) A nogi czy klata, rece maja bardzo delikatne wlosy. Jest ciemnym blondynem może to dlatego? Dodam, ze sama staram się jak mogę żeby "stało", ale nie zawsze tak jest.......codziennie zapewnia, ze mnie kocha, na ulicy kiedy idziemy razem nawet na inna katem oka nie spojrzy. Jest wierny zakochany, ale..... Nie wiem czy problem lezy we mnie....mam duże piersi, wcięcie w talii okraga pupe. Wszystko ze mna ok...

Gość gość
A może woli chłopców? Dlatego nie zwraca uwagi na inne ;)

Gość gość
Gdyby miał 16 lat, to dosc zrozumiałe, ale w wieku 26? Może przez te 1,5 roku samotności przyzwyczaił sie za bardzo do masturbacji. Nie rusza go nawet seks oralny w Twoim wykonaniu?

Gość gość
Seks oralny jest dobry ale chciałabym NORMALNEGO seksu. Chyba cos mi się należy.....wlasnie masturbacja chyba wiele popsula

Gość gość
Wiec wygląda to tak, że po niedługim seksie oralnym chcecie kochac sie i mu po prostu przestaje stac?

Gość gość
Z tą masturbacją to ściema, jak się lubi kobiety, to żadna masturbacja tego nie zastąpi.

Gość gość
Mniej więcej. On mowi, ze to przez to ze tak długo był sam...i opowiada mi ze czasami jak o mnie myśli to mu staje.....

Gość gość
Może być tak że chłopak się stresuje ze nie podoła zadaniu i dlatego mu opada, ale za drugim, trzecim razem stres powinien już minąć jednak.

Gość gość
Kurcze, kocham sie z facetem, który ma 50 lat i jest podniecony już samym moim głosem.... Trudno to zrozumiec.

Gość andrzejek66666
Słuchaj uważnie bo będę wykładał :) A więc tak...nie jesteś dziewczyną swego chłopaka tylko nim...naucz się roli jak chcesz dobrze grać. Przyczyna.Zaburzenia hormonalne...niski testosteron . Rada idzi jak najszybciej do lekarza to nie są żarty musisz wyrównać hormony ...chyba że jesteś transseksualny..kobieta wtedy masz problem ale też idź do lekarza potem on skieruje cię do psychologa.

Gość gość
Może ma mało testosteronu? Albo za bardzo mu zależy?

Gość Asia
Dnia 2.03.2014 o 19:10, Gość gość napisał:

Jw. Chlopak jest na prawde cudowny. Ma super charakter, uwielbia mnie calowac, piescic, ogladac nago.... Sam zaczyna piszczoty ale rzadko kiedy mu staje. Nie jest tak, ze jest calkiem do niczego. Zatrzymuje się w polowie. Był sam dosyć długo (1,5roku). My razem jesteśmy niedługo 2 miesiące. Jest młody (26lat). Dodam, ze jak na faceta jest mało owłosiony (jego zarost ogranicza się do paru wloskow) A nogi czy klata, rece maja bardzo delikatne wlosy. Jest ciemnym blondynem może to dlatego? Dodam, ze sama staram się jak mogę żeby "stało", ale nie zawsze tak jest.......codziennie zapewnia, ze mnie kocha, na ulicy kiedy idziemy razem nawet na inna katem oka nie spojrzy. Jest wierny zakochany, ale..... Nie wiem czy problem lezy we mnie....mam duże piersi, wcięcie w talii okraga pupe. Wszystko ze mna ok...

Kocha cię po 2 miesiącach związku? Wybacz, ale dla mnie to mało realne... Podobasz mu się - ok, ale to jeszcze nie miłość. Z moim chłopakiem zaczęłam współżyć po pół roku związku. Nawet nie ściągnie gatków i już tam wszystko jest gotowe do działania i dlatego gra wstępna nie trwa zbyt długo. Może twój chłopak ma faktycznie zbyt niski poziom hormonów i stąd takie problemy. Bo to nie jest normalne, żeby młodemu facetowi nie chciał stanąć. W tym wieku faceta sie 2 razy dotknie i już jest gotowy.

spróbuj go bardziej i dłużej pieścić i bardziej zmysłowo odrobinę delikatnie