Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuliaJuliaJulia

Na co chorujesz i ile masz lat?

Polecane posty

Gość JuliaJuliaJulia

Wpisujcie :-) Ja mam 37, moje choroby to hashimoto, anemia, a co sie tym wiaze - zmeczenie.

Gość gość
22 lata, astma, alergie, anemia wszystko na 'a', dobrze ze alkoholizmu sie nie nabawilam

Gość gość
54, rak piersi

Gość gość
27, pco-czyli leczę się na niepłodność

Gość monikamonikamonikamonikamonika
27, PCO, zwyrodnienie kregoslupa,

Gość gość
38 lat, zwyrodnienie kręgosłupa, mięśniaki, upierdliwe migreny i b.wysoki poziom żelaza w trakcie diagnozy

Gość JuliaJuliaJulia
Do ,,goscia,, z 18:47 Bardzo dziekuje za rade :-) Staram sie ograniczyc pieczywo, jem juz na sniadanie kasze jaglana. Ale zawsze w ciagu dnia sie skusze na jakis wypiek, chociaz zle sie po tym czuje i nadal jestem glodna. Pare dni temu znalazlam przepis na ,, chlebek,, bez maki, sprobuje zrobic w tym tygodniu. Pozdrawiam Cie cieplo.

Gość gość
31l.kobieta, kamica nerkowa,nawracająca i niedoczynnosc tarczycy(juz w normie ale leki do konca zycia)

Gość gość
33 lata kardiomiopatia nieskalsyfikowana

Gość gość
Mam 21 i cierpie na pecherz nadreaktywny i nerwice.

Gość gość
do gość 22 lata - dieta bezglutenowa z kaszą jaglaną leczy też alergie (pszenica może być przyczyną wielu chorób gdyż już od 40 lat jest modyfikowana genetycznie) - polecam przeczytać wywiad z lekarzem kardiologiem z USA autorem książki "Pszeniczny brzuch" http://nowadebata.pl/2011/10/13/buszujacy-w-pszenicy/

Gość gość
39 lat- torbiel śródpiersia do usunięcia,przetrwała grasica do usunięcia, płyn w zatoce douglasa i pod przeponą(tu diagnozy brak).

Gość gość
Zapomniałam dodać zwyrodnienie kręgosłupa z jakimiś guzkami...

Gość zygzakowata_O
46l - chore serce, refluks , zmiany zwyrodnieniowe w kręgosłupie, usunięte jajniki

Gość gość
uzaleznienia to tez choroby

Gość gość
Julio a w jakim celu, mamy pisać tu o swoich chorobach - wiadomo że praktycznie wszystkim coś dolega w większym lub mniejszym stopniu

Gość gość
wmawianie sobie chorób to gorsze niż choroba!!!!

Gość gość
32 lata hashimoto, reumatoidalne zapalenie stawów, pco, skolioza, dna moczanowa, alergie pokarmowe, nadciśnienie, rozmaite problemy z przewodem pokarmowym od leków (teraz refluks akurat), trądzik różowaty (niestety atakuje ostatnio też oczy, nie tylko skórę), nawracające zapalenia nerek i jeszcze do kompletu guzy nadnerczy wydzielające kortyzol w wielkich ilościach tylko nie piszcie, że mam przejść na dietę, bo już próbowałam i stale uważam na to co jem byłam między innymi prawie rok na diecie Dąbrowskiej i ostatnio całe lato na świeżo wyciskanych "zielonych" sokach i jak do tej pory żaden z pomysłów leczenia żywieniem nie przyniósł trwałych efektów

Gość gość
A co to za spowiedz? czy Julia ma zamiar książkę pisać?czy cierpi na brak zajęć?

Gość gość
krytyka bez sensu, temat dla Ciebie nieinteresujący, to nie wchodź, świetny pomysł - wylać z siebie anonimową złośliwość jak masz za dużo wolnego czasu, to zrób lepiej coś pożytecznego

Gość gość
To nie jest z mojej strony żadna złoślwość.Zastanawiam sie jaki interes ma autorka zakladajac taki topik.Kafa jest po to by ludzie majac problem i chcac sie nim podzielic napisza sami,bez pyań.A to wyglada jakby ankieta. O moj czas radze sie nie martwić,raczej o głupotę tego topiku

Gość JuliaJuliaJulia
Moge zakladac sobie taki temat, jaki chce i nikt nie jest zobowiazany tutaj pisac czy na sile mi odpowiadac :-P Pytam z czystej ciekawosci. Ostatnio mowiac, ze jestem chora, ktos ze znajomych zrobil wielkie oczy, ze w tym wieku cos mi dolega. Dlatego taki temat, zeby sie zorientowac, czy tylko ja mam jakies dolegliwosci. Bo patrzac na sasiadow, znajomych itp. to u kazdego wszystko cacy. A temat zdrowia swoja droga mnie bardzo interesuje, niestety jeszcze nie mam takiej wiedzy, zeby pisac ksiazke :-P Ale kto wie, w przyszlosci bardzo chetnie :-D Pozdrawiam. P.S. mam jeszcze alergie na mleko.

Gość gość
Wystarczy wejść do przychodni rejonowej i tam już widać rano przed rejestracja kolejkę.Oni stoją do lekarza,nie za szynką.Stąd wniosek ze sa chorzy.

Gość gość
32 lata, niedoczynnosc tarczycy

Gość gość
25 nerwica lękowa ciągle bóle głowy

Gość piroxeni
34, totalnie zdruzgotany kręgosłup-po jednej operacji i przed kolejnymi ( o ile ktoś zechce się jej podjąć), alergia, nadciśnienie tętnicze oraz wrzody żołądka.

Gość gość
25- trądzik, zaburzenia owulacji, wada zastawki serca- ale spoko daje radę;p

Gość gość
24- hemoroidy, nerwica lękowa, astma, silne alergie, łuszczyca