Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 dni przed owulacja

Polecane posty

Gość gość

hej , mam pytanie czysto teoretycznie, bo wiadomo, nikt tu nie jest wrozka. otoz cykle mam 28-29 dniowe, ostatnio 29 dni. stosunek wieczorem w 14 dc a w 16 dc bol owulacyjny utrzymujacy sie do 17 dc, sluz plodny nierozciagliwy jednak bardzo rzadki i delkiatnie bialy. wiem , ze mozliwa ciaza, jednak przy takim sluzie plemniki byly by sklonne tyle czasu wytrzymac?

Gość gość
Plemniki przeżyją 72 godziny

Gość gość
Najlepszy jest kalendażyk i prezerwatywa bo inne srodki sa rakotwórcze!Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.

Gość gość
Że też niektórym chce się śluz oglądać :/ A pani od kalendaŻyka niech się może powstrzyma od swoich przemądrych wywodów.

Gość gość
A mnie osobiście sie podoba wywód nie chodzi o błędy lecz sens tego mądrego wywodu.

Gość gość
Garść mądrości opiera się na tym, że ginekolodzy to banda zboczuchów, a kobiety to dające sobie wtykać palce w pochwę głupie gęsi. No tak, bo jak idę do dentysty to też mu nie pozwolę zajrzeć w jamę ustną, wszak układ uzębienia sie raczej nie zmienił.