Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do wszystkich facetow

Polecane posty

Gość gość

jakie sa wasze wybujale fantazje, co bardzi byscie chcieli zrobic ze swoja kobieta

Gość gość
ja nie mam dziewczyny, ale chciałbym pospotykać się z dziewczyną, która lubiłaby dominować w seksie, ogólnie żeby była taka ostra.

Gość gość
podaj przyklad takiego stosunku. co.mialaby robic, mowic jak sie zachowywac. a co ty bys robil...

Gość gość
nie chcę z góry decydować, co miałaby robić. Najważniejsza jest spontaniczność, nie chodzi tu tylko o seks, ale i o jakieś ostre akcje np w przestrzeni publicznej. Możesz napisać coś od siebie i zobaczę czy mnie by to kręciło:)

Gość gość
ja bym chciał żeby w końcu przyszła położyła się i wypieła dupkę :) i zaprosiła mnie do środka :) nie chodzi o anal :P

Gość gość
o albo zeby mi z połykiem zrobiła :)

Gość gość
nie mam doświadczenia. jestem mlodziutka ale strsznie mnie kreca roznego typu zabawy. poznalam fajnego faceta wiem ze ma duze doswiadczenie a ja znikome. chcialabym jak najwiecej informacji na temat co lubicie co was kreci tak naprawde. chxialabym byc d***** dla swojego faceta. nie wazne czy dla tego czy jakiegos innego.

Gość gość
ja bym chciał abyś np podeptała mnie w szpilkach nagiego to byś to zrobiła?

Gość gość
to chyba nie mamy o czym rozmawiać.

Gość gość
myslę że jak się mu wypniesz na golaska to się ucieszy :) każdy chłop to lubi :) tylko u mnie się to rzadko zdarza ;/

Gość gość
ja bym kciał to zrobic z kobietom doswiatczonom takom najlepiej starszom

Gość gość
kobietom doswiadczonom i staeszom. najpierw skocz do podstawówki i przerob ortofrafie potem bierz sie za sex. wypiac sie bardzo chetnie. ale chodzi mi tez o urozmaicenia wszelkeigo rodzaju. zeby za kazdym rem bylo inaczej

Gość andrzejek66666
No.....bzyknięcie kobiety z ptakiem :) :).... a tak na serio to nakarmienie gąski...czyli wsadzenie całego c***a w gardło i spuszczenie się

Gość gość
sama musisz coś pokombinować :) ale widok wypiętej pupy to jest coś i jak ogolaona myszka jeszcze to mniam :) hehe

Gość gość
do buzi ? i z polykiem? kazdy favet to lubi czy to.zalezy?

Gość gość
no tak najlepiej chociaż fajnie jest też sie spuscic na twarz albo na wypiętą pupe własnie ;)

Gość andrzejek66666
Favet to nie wiem.. Ale facet to tak...bo nie ma to jak patrzeć jak ch*j zagłębia się w gardło

Gość gość
zawsze depiluje sie na gladko ze wzgledow chigienicznych. po jakim czasie najlepiej jest pojsc do lozka zeby facet nie myslal ze tak sie puszczam z kazdym.

Gość andrzejek66666
Jak masz 20 lat to z miesiąc jak 40 to na pierwszej randce

Gość gość
no nie wiem :p każdy by chciał żeby szybko a potem narzeka że łatwa dziewczyna albo coś :P a ile masz lat?

Gość gość
no wlasnie o to chodzi. mialam tylko jednego chlopaka i bylam z nim dosc dlugo. czekal.nammnie 11 miesięcy i seks byl z nim beznadziejny. jak bysmy mieli po 60 lat. mam 23 lata.

Gość gość
mysle że jak bedzie wstanie wytrzymać 3 miesiace tzn że nie tylko na tym mu zależy :) a oczywiscie miedzy czasie jakiś petting czy coś ;) żeby nie było że nietykalna tez jesteś.

Gość gość
no i tu sie pojawia taki problem ze ja mieszkam za granica on tez. ale w zupelnieninnych krajach. na wakacje lecimy do polski zeby tam sie spotkac a wczesniej poznalismy sie tu gdzie ja mieszkam tylko on sie przeprowadzil i ja bylam wtedy jeszcze zajeta. od kilku.miesiecy mamy staly kontakt on jest taki duzy z***biscie zbudowany cholernie mi sie podoba. zapeosil.mnie do siebie znaczy nie bede spac u niego w domu a wynajme pokoj w hotelu, mam.zamiar kupic mieszkanie w polsce wiec zaprosE go jezeli kupie a jezeli nie to bedzie ciezka sprawa z moimi rodzicami wiec myslalam ze moze gdzis sie wybierzemy razem i wtedy to zrobic pozniej znow sie rozjedziemy kazdy w swoja stronę

Gość gość
aha to moim zdaniem taki zwiazek na odległość nie ma szans ale to Twoje zycie :p mozęsz próbować.

Gość gość
gdyny cos z tego mialo wyjsc to on moze wrocic tu gdzie jestem ja lub mozemy oboje zjechac do polski. to jest najmniejszy problem. jak narazie chodzi o to glownie ze bardzo mi zalezy zeby go soba zafascynowac. to ze bardzo mu sie podobam to wiem (z reszta nigdy nie mialam problemu z powodzeniem wrwcz przeciwnie ) ale chodzi mi o cos wlasnie wiecej

Gość gość
.