Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie mi

Polecane posty

Gość gość

Witam otóż opisze to w skrócie mój przypadek to jakas paranoja bowiem po dotknieciu swoich narządów płciowych ciągle myślę że jestem w ciąży, mam 17lat i nie miałam jeszcze pierwszej miesiaczki, cierpię z tego powodu bardzo bo jestem jakimś wyjątkiem ani chłopaka ani miesiaczki życie do bani naczytalam się w necie o tych ciazach itp. mam jakąś paranoje i obsesję na tym punkcie co bez seksu ciąża? a plemniki to skąd? a kto byłby tym szczęśliwym tatusiem? wiem że jestem nie normalna

Gość gość
Masz 17 lat nie dostałaś miesiączki jeszcze? Byłaś u ginekologa? Co mama na to? Jeśli nawet nie wiesz, że to jest poważna i trzeba iść do lekarza, to się nie dziwię twojemu myśleniu o ciąży!

Gość gość
Chciałam iść ale muszę iść z rodzicem a ja nie chcę mam już tyle lat że mogę iść sama z tej paranoji to już mi się w głowie poprzewracalo

Gość gość
A,rozmawiałaś z mama o tym ze nie masz,okresu?

Gość gość
do psychiatry. to jest dzisiaj 3 taki temat tej samej autorki a wy sie produkujecie

Gość gość
a po co ci rodzic do wizyty u ginekologa? Przecież lekarz wyśle cie na badanie hormonów przede wszystkim, żeby sie zorientować czemu tej miesiączki brak. Po co mama do etgo? Swoją drogą to dziwie sie mamie, że jeszcze nie wysłała cie do lekarza ni ją nie martwi, że cos nie tak z twoim zdrowiem. Na jakiejs głebokiej wiosze mieszkasz? I 10 rodzenstwa masz, ze nikt sie tobą nie interesuje?

Gość gość
Mama się pyta czy regularnie miesiaczkuje a ja że tak, nie chcę jej martwić tym że tak naprawdę nigdy nie miałam tej miesiaczki