Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfhehjffjs

Co sądzicie o tatuażach?

Polecane posty

Gość bfhehjffjs

Czy są według Was fajne, czy może tandetne lub szpecące? Czy kobieta z tatuażem może być elegancka, czy "dziara" to zaprzeczenie elegancji? Czy posiadacie jakieś tatuaże, czy żałujecie decyzji?

No muszę odpowiedzieć :P Wszystko zależy od tego jakie to są tatuaże i gdzie. To czy są szpecące/tandetne to kwestia gustu i ciężko się o to spierać - ile osób tyle opinii. Co do elegancji - oczywiście, że kobieta z tatuażem może być elegancka, np. Angelina Jolie. No chyba, że to kiepski tatuaż o wulgarnej, obscenicznej "treści" lub/i w jakimś dziwnym miejscu jak np. środek czoła. Sama mam tatuaże i nie żałuję, planuję więcej :)

fakt, często trzeba myśleć o potencjalnych problemach w pracy, ale niewiele jest miejsc których nie można zasłonić ubraniem.

Gość gość
Ja zawsze byłem przeciwny dziarom ale kiedyś po pijaku sam se wydziarałem napis na nadgarstku , i po jakimś czasie stwierdziłem że taki napis to taki obciach trochę taki mały tatuaż jak u baby :p zrobiłem następny na tej samej ręce ale już u znajomego tatuatora, i potem ciągle było mało :P i tak jest zrobiona prawie cała ręka lewa :p jeszcze bym coś zrobił ale mam zakaz od żony :P ale nie powiem bo w małym miasteczku to krzywo patrzą na tatoo i o robotę jakąś dobrą cięzko, teraz jakbymmiał robić to najchętniej bym to wszystko zmazał :P i też całą ręke zrobił ale w inny motyw :)

Gość ttuutyyty
Ja myślę o tatuażu na ramieniu (mam na myśli samą "górę" ręki), w pracy mogę całkowicie zasłonić nawet krótkim rękawem, aczkolwiek nie noszę raczej bluzek bez ramiączek, więc i na codzień byłby zakryty. Zastanawiam się więc nad innym miejscem, ale inne mnie nie przekonują... ;)

Gość gość
no ramię to dobre miejsce bo można zakryć albo łopatka :p a cała ręka to musiałbym w długim rękawie cały czas chodzić :P

Gość przyjaciółeczka
uwielbiam !!! :) sama mam na razie jeden, tzn. pierwszy, aktualnie opracowuję kolejne wzory i zbieram pieniądze. A poza tym kręcą mnie faceci z tatuażami :)

Gość gość
coś w tym jest ze dziewczyny lubie tatoo u chłopaków :p ale nie wszystkie :p grzeczne dziewczyny lubią złych chłopaków ;)

też podobają mi się tatuaże u mężczyzn, ale nie jest to jakieś najważniejsze :P

Gość gość
mi też akurat nie przeszkadza czy kobieta z tatoo czy bez :)

Gość gość
Nie zrobiłabym go, choć w czasach studenckich miałam na ramieniu orła z liściem laurowym, miałam też tygrysa ale to były zmywalne i całe szczęście.

Gość gość
szpecące tatuaże niech zostaną w kryminale tam gdzie ich miejsce

Gość lubię no to robię
A co cię to interesuje co inni sądzą? :D ZAWSZE komuś twoje tatuaże nie będą się podobać. I co, źle ci będzie z tego powodu? :D 1. mam więc uważam że są fajne 2. robię je w miejscach które można ukryć pod ubraniem: plecy, żebra TYLKO ze względu na pracę 3. wg mnie dziara jest "nieelegancka" jesli jest źle zrobiona, lub to bardzo kiepski wzór

Gość gość
to chyba w małych miastach i u starszych ludzi są takie stereotypy że tatoo to odrazu kryminał :p

Ładne i przemyślane tatuaże nie szpecą, oczywiście wszystko zależy od miejsca, sama mam dwa i chciałabym jeszcze. Jako że jestem jednak belfrem ;) to są w takich miejscach, że ich nie widać. Jeden widać ale tylko latem, bo jest na łopatce.

Gość poli30
ja uwielbiam tatuaże,sama mam wytatuowaną prawie całą rękę...podobają mi się też u mężczyzn ale jak na złość moj mąż to przeciwnik tattoo i nie chce sobie zrobić

Gość gość
Najlepsze tatuaże są te u kobiet tuż nad tyłkiem ze strzałką w dół i z napisem: "ONLY FOR AHMED" :)

Gość poli30
cześć Moorland :)

Mnie marzy się tatuaż na przedramieniu i szczerze mówiąc pewnie mogłabym mieć - tylko nie wiem czy kiedy pracy nie zmienię i czy to nie będzie problem. Może za 10 czy 15 lat podejście zmieni się na tyle, że to już nie będzie problem.

Gość gość
Strasznie nieestetycznie wygląda tatuaż szczególnie u kobiet, potem gdy dojrzewają zaczynają żałować szpetnych hieroglifów na ciele ponieważ wygląda to jakby nie było gimbusiarsko.

i to jest uniwersalna prawda, wszystkie kobiety tak mają...mów-za-siebie.

Gość poli30
a ja się nie zgodzę,że wyglądają nieestetycznie,tym bardziej jeśli są profesjonalnie wykonane i wzór jest ładny...ja swój pierwszy tatuaż robiłam jak miałam 26 lat,całą rękę jak mialam 30...więc nie tylko gimbusiary jak to nazwałes robią sobie tattoo

Gość Mily gosc
Sluchajcie a co Powiecie jakbym sobie zrobil krzyż na plecach na plecach i lewym reku na 20 urodziny? Co o tym Mysliscie?

Gość poli30
no niestety tatuaże są bardzo kosztowne

Gość poli30
według mnie fajny pomysł,choć krzyże do mnie nie przemawiają,może dlatego że od razu z bogiem mi się kojarzą a z bogiem jestem na bakier

Gość lolitka18
Na dopakowanych kolesiach nawet mi sie podobaja ale ogolnie to zazwycza z patologia mi sie to kojarzy

Gość Mily gosc
Wiesz co Poli30 poprostu mi sie podobaja to raz a dwa no tak z Bogiem ale chodzi o to ze Wiesz na gosciu ktory jest chudy to tak nie pasuje dlatego trzeba przynajmniej do tego jakos wygladac nie ;) No i hajs tez ale co tam raz sie zyje ;)