Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
i jak tamn ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja nie umiem z adrianem rozmawiac. na temat seksu, on swoje a ja swoje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co niby ty m贸wi艂a艣 a co on ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o seksie jest trudno rozmawia膰 szczeg贸lnie jak si臋 nie ma do艣wiadczenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od mometu kiedy wsiadlam do auta adriana, zaczol swirowac ale to chyba moja wina bo malo ze chcialam o seksie rozmawiac to jeszcze sie ubralam nie odpowiednio teraz. wiem jak stroj moze dzialac na meski umysl :-( ogolnie do d**y bylo! rozmowa i cala reszta zqchowanie chlopaka czulam sie jakby tylko czekal az mu na cos przyzwole. odchyly totalne mial dzis jestem zla na niego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo to bylo tak ze ja mowie o seksie a on swoje jakies docinki robi i zaczynal rekami mnie dotykac jak jakis napaleniec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
opowiedz co艣 wi臋cej. Mo偶e rzeczywi艣cie za wcze艣nie z T膮 rozmow膮 i my艣la艂 偶e juz na nied艂ugo co艣 b臋dzie. Co to za odchy艂y, jak zacze艂a艣 to rozmowe ? Co mu powiedzia艂a艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapytalam go o nasz pierwszy raz, ze jeszcze z nikim tego nie robilam ze boje sie bo to bedzie bolec bardzo, a adrian na to mi ze bedzie delikatnie mi wkladac tygryska i ruszac ze lepiej jak ja bede lezec a on na gorze bo wtedy bedzie widzial kiedy zwolniczatrzymac. ze chcialby to zrobic zaskakujac mnie otoczeniem zeby nie liczyl sie tylko seks ale i atmosfera pierwszego razu a potem zaczol sie odchyl na calowanie i mi kolan i uda a rece ocieral od kolan w gore

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spytalam co sadzi o tym zebym zaczela przed naszym pierwszym razem brac tabletki antykoncepcyjne bo niechce wpasc. w ciaze bo z gumkami to nigdy niewiadomo a adrian nie zgodzil sie na tabletki i zaczol mowic ze jego siostra brala i jej charakter sie zmienil ciagle wszystko ja denerwowalo i ze niemiala ochoty na seks dodal od siebie ze czytal o tym i ze moga wystapic z brania choroby, spadek libido otylosc i jakies tam inne powiedzial ze seks ma byc przezyciem dlanas obojga a nie tylko do zaspokojenia jego czy udawanego orgazmu twierdzi ze gumke dobierze i na ten temat juz nie bedzie rozmawiac tych tabletek. ze moge tez bez gumki jak mam dni nie plodne tylko ze ja mam nieregularny okres i tu bedzie problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapytalam jaki seks chcialby uprawiac powwiedzial ze na poczatek graca potem w roznych pozycjach dlugi i zebym nie bala sie i nie wstydzila brac do buZI bo on nie widzi zadnego oporu z swojej strony zeby mi lizac jezymiem czy paluszkami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ciagle rozmawialismy o tym ale im bardziej w temat tym adrian zaczynal mnie dotykac tak jakby chcial mnie doprowadzic do mokrych majtek bo tak to wyrazil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co do delikatnego wk艂adania jak to b臋dzie robi艂 za delikatnie to mo偶e wog贸le nie w艂o偶y膰.A jak ju偶 b臋dzie bardzo podniecony to nawet mo偶e nie chcie膰 przesta膰 jak Cb b臋dzie bola艂o. Co on to chcia艂 w aucie zrobi膰? Jego siostra mo偶e mia艂a 偶le dobrane albo wgl nie mia艂a predyspozycji 偶eby je bra膰. Je偶eli pojawiaj膮 si臋 takie skutki brania jak zmiany w zachowaniu i inne prze Cb tu wymienione to powinno si臋 to zg艂osi膰 ginekologowi i poprosi膰 o zmiane tabletek na inne. A choroby w przysz艂o艣ci to musz膮 by膰 podane w ulotce - takie s膮 te偶 na zwyk艂ych lekach przeciwb贸lowych. Nie podoba mi si臋 偶e on zako艅czy艂 temat tej metody bo jemu si臋 ona nie podoba a zapewne nawet o niej nie czyta艂. Ale m贸j na pocz膮tku te偶 mia艂 pewne obiekcje co do tabletek. Potem jak poczytali艣my i on wiedzia艂 偶e ja si臋 bardzo boje wpadki to oboje stwierdzili艣my 偶e mo偶na spr贸bowa膰 a potem odstawi膰 w razie czego po kilku miesi膮cach. A i nie daj si臋 nam贸wi膰 na seks w dni niep艂odne. Przy cyklach nieregularnych ta metoda nie prawa bytu. Z reszt膮 metoda kalendarzyka i stosunek przerywany to 偶adne metody anty. Poniewa偶 owulacja mo偶e si臋 przesun膮膰 w czasie od wielu czynnik贸w. Przy nieregularnych cyklach ci臋偶ko jest wyliczy膰 dni p艂odne, a obserwacja cia艂a jest trudna jezeli wczesniej sie jej nie robi艂o. A stosunek przerywany to ryzyko bo jest co艣 takiego jak preejakulat, w twoim wieku i w moim nigdy nie zdecydowa艂abym si臋 na te metody. Skuteczo艣膰 jest tak niewielka ze boje sie nawet myslec co by by艂o gdybysmy tak robili z ch艂opakiem. Je偶eli on nigdy nie uprawia艂 seksu to nie wierz mu ze bedzie m贸g艂 od razu d艂ugo - sam stosunek potrwa to jakie艣 3 min bez gry wst臋pnej. On nie mo偶e Cie zmusza膰 zebys mu zrobi艂a loda = sama musisz tego chcie膰. A co do mokrych majtek to nieraz pewnie b臋dziesz je mia艂a. Narzuci艂 szybkie tempo. Co ty mu odpowiada艂a艣 na te jego gadki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kupi艂 gumki - chcia艂 Cie podnieci膰 i pewnie ruszy膰 na prz贸d :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na czym polega metoda kalendarzyka ma艂偶e艅skiego? Metoda Ogino-Knausa polega na odliczaniu dni od spodziewanej miesi膮czki w celu oznaczenia momentu jajeczkowania. Przyk艂adowo dla cyklu 28-dniowego dni p艂odne przypadaj膮 od 8 do 17 dnia. Jest to informacja dla pary, 偶e w tych dniach nale偶y wstrzyma膰 si臋 od wsp贸艂偶ycia. Przy cyklach nieregularnych dni p艂odne oblicza si臋 przez odj臋cie od d艂ugo艣ci najkr贸tszego cyklu 18 dni, a ostatni p艂odny dzie艅 przez odj臋cie 11 dni od cyklu, kt贸ry trwa艂 najkr贸cej. Nie jest to forma antykoncepcji, a naturalna metoda planowania rodziny. Zalecana jest przede wszystkim kobietom o regularnych cyklach, do艣wiadczonym w obserwacji w艂asnego cia艂a i parom, dla kt贸rych nieplanowana ci膮偶a nie jest problemem. Skuteczno艣膰 kalendarzyka Metoda kalendarzyka zak艂ada, 偶e cykl p艂ciowy kobiety jest regularny. To jednak zdarza si臋 niezwykle rzadko. Dzia艂anie stresu, nieodpowiednia dieta i zr贸偶nicowana cz臋stotliwo艣膰 za偶ywania ruchu i aktywno艣ci fizycznej sprawia, 偶e cykl kobiecy nie mo偶e chodzi膰 jak w zegarku. Statystycznie na 100 kobiet stosuj膮cych t臋 metod臋 zabezpieczenia, 15-35 zachodzi w ci膮偶臋. Nie jest to wi臋c metoda godna zaufania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za mlody dla ciebie po co ci taki szczeniak

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem jak za mlody? ma 25 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W aucie mnie przytulil ale nie tak jak zawsze tylko w inny sposob bo jego reka od brzucha poleciala do tylu prawie na tylek i przyciagal mnie do siebie kiedy go odpychalam puscil ale znow kladl mi na kolano dlon i tak mi klad nawet jak prowadzil. wie ze z tym seksem w dni nieplodne nie wypali bo napewno zle wylicze i wpadne a adriana zapewnienia co do doboru gumki tez mnie nie uspokaja bo wiem ze tego nieda sie dobrac od tak - z rozmowy tu. i nie wiem juz co mam robic moze dac sobie na wstrzymanie z tymi rozmowami bo adrian zabardzo sie posowa dalej tymi odchleniami. napisal mi es wieczorem ze przez ta nasza rozmowe mysli o mnie i o tym jak to bedzie wygladac, ze go rozpalilam i napisal takie cos caluje twoje nozki slodkie o delikatnym zmyslowym zapachu przesowam rece po udach pieszczac twoje drzace Cialo posowam sie w gore centumetr po centymetrze i nawet z zamknietymi oczkami poznam moja Dame

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie bede z nim dzis o tym gadac moze sie uspokoi opanuje. on na to co ja mowilam co do tabletek ze ginekolok zleci badania i dobierze mi odpowiednie tabletki ze pojde nawet do 2 ginekologow jak bedzie trzeba ale do niego nic nie dochodzi bo temat zamknol i jeszcze powiedzial ze nie zyczy sobie zeby mnie dotykal facet tylko kobiety. Powiedzialam mu ze w takim razie chce zeby on tez poszedl do lekarza bo maja faceci tez takich specjalistow jak mi mama mowila zobaczymy czy tak latwo pojdzie bo tylko potrafi mi mowic to co on chce !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
udaj ze tej rozmowy nie by艂o. nie wracaj do tej rozmowy. on chce wszystko od razu. daj sobie na wstrzymanie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pami臋taj on 偶adnej rozmowy nie mo偶e zamkn膮膰 je艣li ty nie chcesz. a jak on chce si臋 decydowa膰 na seks w dni niep艂odne kt贸rych w twoim przypadku nie da si臋 dok艂adnie wyliczy膰 to po prostu chyba dalej chce tego dziecka. nie rozmawiaj z nim na razie. sama nadal sobie czytaj i dowiedz si臋 jak najwi臋cej o ka偶dej rozmowie. a je偶eli nie chcesz na razie seksu to mu powiedz ze za szybko chce przej艣膰 dalej. a ty chcesz powoli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tw贸j Adrian zachowywa艂 si臋 jak napalony g贸wniarz kt贸ry jak najszybciej chce dosta膰 si臋 do twoich majtek i zaliczy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wkurza mnie to ze on mnie traktuje jak wlasnosc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dzis ten rajd rowerowy jest i wczoraj mi chlopak mowil ze pojedziemy z jego kumplami a oni z dziewczynami swoimi kich bo kolezanki moje tez chce dolaczyc do nas bo glupio mi bedzie tylko z jego znajomymi jechac. ciekaqe jak to wyjdzie dzis wogole

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszystko si臋 oka偶e

Udost臋pnij ten post

a czego doros艂y m臋偶czyzna mo偶e chcie膰 od ma艂olaty...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak dzien minal wam ? Opowiadaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A udany dzien. rajd rowerowy wypalil jechalam troche z adrianem i jego znajomymi i troche z moimi kolezankami bylo napeawde fajnie choc trasa byla dosc trudna ale adriana wykorzystalam zeby mnie ciagnol hihi zaczelo padac akurat jechalam z kolezankami ale adrian mnie znalazl i dal mi swoja kurtke mile to z jego strony bylo :-) a podkoniec bylo ognisko i adrian i jego kumple zaczeli wspominac jak kiedys sie robilo imprezy z ogniskie pili do upadlego smieszne historie opowiadali a moj chlopak sie wypieral hehe Wrocilismy do domu do adriana bo mial wziasc prysznic i mnie odwiesc ale ten rajd nas wymeczyl ja zasnelam w jego Lozku a jak sie obudzilam to adrian spal na boku obejmujac moj brzuszek reka i to w samych bokserkach okryty recznikiem nie chcialam go budzic i tak utkwilam u niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mowil cos o seksie albo nawiazywal do wczoraj ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak sie obudzil to powiedzial ze tak by chcial mnie miec. zawsze przysobie klasc sie spac. razem wstwac. zartowal ze spalam tak mocno ze mogl mnie rozebrac i mi cos zrobic jezykiem, prezerwatywy wyjol i tak o nich gadalismy i czytal mi

Udost臋pnij ten post