Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 Lat a zwiazek z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość
To bedzie problem jak nawet odpowiednia rozmiarowo peknie ! a wogole jak on ma to sprawdzic ? wlozyc i tyle ? bo chyba jak dobrze mysle musi sie podniecic. wtedy jakos mu nabiera czy jakos tak??

Gość gość
ja jak muszę to też używam tej firmy. pamiętaj ze jak będzie za duża średnica to ona się może zsunąć. zależy jaki sprzęt ma twój Adrian. niektóre gumki mogą utrudniać stosunek przez swoje dodatkowe zastosowanie . u mnie nie sprawdziły się polepszające doznania

Gość gość
żeby założyć to on musi się podniecic i mieć wzwód. jak tego nie wiesz to zanim za seks weźcie się za seks oralny lub inne robótki ręczne

Gość gość
my mieliśmy dobra i to taka co zwykle używalismy. mieliśmy stosunek na ostro różne pozycje i buch pękła

Gość gość
no to sa sprawdzone przez was, hm adriana tygryska nie widzialam tylko przez bokserki bo nosi obcisle. no to bedzie kazda testowal na pekanie i zsuniecie sie, moze u nas bedzie mozliwosc. z tymi dodatkowymi doznaniami ciekawe co taka prezerwatywa moze poprawic w seksie

Gość gość
dziewczyno ale tylko przez założenie nie sprawdzisz tego. musi być stosunek. a te doznania nie poprawiają. doznania to sa rewelacyjne bez gumy na tabletkach

Gość gość
Wiem o tym ale nie zrobie tego zeby tylko sprawdzic czy pekaja czy nie, a jesli chodzi o tabletki to wacham sie bo jak sie zdecyduje to juz pozniej przerwac nie moge tylko na okres musze sie zastanowic

Gość gość
na razie jeśli nie chcesz seksu to nie musisz jeszcze decydować. możecie powoli zaczynać. Do seksu trzeba się przygotować macie jeszcze czas. musicie poznać swoje ciała. jeszcze go nawet nie widzialas nago a on ciebie. nie zrobiliscie sobie nic jeszcze.

Gość gość
Ja tylko dotknelam ale to przez material w tamtym miejscu i od tamtego czasu juz nie a on juz sobie pozwalal ale narazie nie widzielismy sie nago i nic. w tym stylu. jutro sie okaze jak chlopak do tego tematu podejdzie moze cos ustalimy na jakies pieszczoty no zobaczymy

Gość gość
tego się nie ustala . a to jeszcze nie za wcześnie ? pamiętam jak my zaczynaliśmy oj miło to wspominam

Gość gość
A od czego zaczeliscie

Gość gość
Moze i za wczesnie ale adrian mnie lapie za tylek a ja jego jak sie przytulamy i cakujemy tak czasem tylko robimy

Gość gość
łapanie za tyłek to mało. my powoli calowanie, powoli dobieranie. potem powoli rozbieranie. potem robótki ręczne. pierwsze orgazmy . seks oralny. wszystko wiedzieliśmy o swoich ciałach. znamy swoje czule punkty. a w końcu seks ale to było już po pól roku zaspokajania się pieszczotami

Gość gość
Ale macie gry wstepne? czy juz tylko seks

Gość gość
seks bez gry wstępnej jest rzadko. gra wstępna obowiązkowa raczej.

Gość gość
Zaciekawilas mnie tym wszystkim, o twoich z chlopakiem przezyciach o tych pieszczotach fajnie podoba mi sie wasze postepowanie z zblizaniem sie do siebie tez tak chce z adrianem powoli odkrywac czule Wrazliwe miejsca

Gość gość
chcieliśmy właśnie tak to wszystko przeżyć nikt na siłę nikomu nic nie robił. nie było łatwo bo on musiał czekać aż będę gotowa. byliśmy we wszystkim dla siebie pierwsi . musieliśmy wszystkiego się nauczyć i nadal się uczymy

Gość gość
I super sprawa

Gość gość
nie jestem ekspertem. mówię Ci tylko to co sama wiem o czym się przekonałam. jakbyś chciała o coś zapytac to pytaj. tu jest wielu gości ale jak coś to odpisze

Gość gość
Mi adrian mowi zawsze ze sobie moge robic. z jego cialem co chce i dotykac. gdzie chce bo jest moj i tylko ja moge

Gość gość
mój też tak mówił ale dużo czasu mi zajęło zanim zaczęłam to robić

Gość gość
Ja trzymam sie narazie na malych wybrykach typu klaps w tylek

Gość gość
no i na tym trzymaj . stopniowo wszystko nie śpiesz się.

Gość gość
na prawdę nic nie musisz z nim ustalać co kiedy jak. jak kocha to poczeka

Gość gość
A kolezanki mi zazdroszcza Adriana i zwiazku, jedna z kolezanek zerwala z chlopakiem bo ja olewal i ciagle mi gada ze ten moj to jest zakochany wemnie strasznie

Gość gość
mi też zazdroszcza.

Gość gość
Ale jak takie slowa sie slyszy to czuje sie satysfakcje ze jednak komus d**e sciska zal ! kolezanka z bylym sypiala zrobila to na szybko i pozniej ciagle tylko to bez zadnego poznawania ciala nie dziwie sie ze ja olewal skoro mu dala co chcial czasem jest dobrze uczyc. sie na bledach innych! masz racje jak adrian kocha mnie to poczeka a jak nie to trudno

Gość gość
A ja juz jestem miesiac z adrianem!

Gość gość
jesteś dopiero miesiąc :) jeszcze dużo przed toba jak mądrze będziesz postępować i nie dasz sobie wejść na głowę przez tą zazdrość i inne akcje to z czasem będzie coraz lepiej

Gość gość
i z******ty tekst usłyszałam od mojego faceta ze warto było tyle czekać i choć mu się spieszylo do seksu to cieszy się ze kazałam mu czekać. ze nie jestem łatwa