Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miły pan

do pań

Polecane posty

Gość miły pan

Czy zboczeniem jest jak wasz partner lubi wąchać i lizać plamkę na waszych majteczkach ---ja osobiście przepadam za zapachem cipki mojej żony i smakiem jej soczków :))) :)))

Heteroseksualizm to również zboczenie na punkcie płci przeciwnej więc czym Się martwisz! Nie jestem kobietą ale odpowiem.

Gość gość
Bardzo lubię jak moja dziewczyna zostawia mi figi z plamką kiedy mnie na dłużej opuszcza , wtedy się onanizuję jednocześnie liżąc tę cudowną plameczkę , to taki zamiennik jak jej nie ma :))) :))) :)))

Gość odpowiada pani
A jej nie przeszkadza ze wąchasz jej , jakby tu powiedzieć, niezby czyste majtki? Bo to ze zapach cipki i smak soczków lubisz - ja nie uważam tego za zboczenie, wręcz przeciwnie, kręci mnie to jak słyszę coś takiego od mojego mężczyzny

Gość miły pan
Mojej partnerce nie przeszkadza , jak rekwiruję jej majtki do lizania i wąchania , z początku była troszkę zszokowana ale teraz , akceptuje to i nawet jest zadowolona za takie dowody uwielbienia , ma się rozumieć takie figi nie mogą być zbyt stare , najlepsze są nałożne rano i wieczorem rekwirowane prze ze mnie , ewentualnie jak poproszę to na noc wkłada czyściutkie a rano mi zostawia , jak ma jej dłużej nie być , jeszcze jeśli nie mamy ochoty na stosunek to ją wygłaszczę i wtedy za plamka jest naprawdą imponująca , pyszności :)) :))

Gość miły pan
ta plamka jest koloru żółtego, wypłynęła z kakaowego oczka, najsłodsza jest jak pojadła cebuli, ojjj mógłby sie delektować z cały dzień :) :)