Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dość tesciowej mam!!!

Polecane posty

Gość gość
Mieszkalam rok z tesciami, dom jest tescia i babci, jak babcia umrze, to tylko tescia, wwiec logiczne-tesc i tesciowa rzadza i ma zawssze byc po ich mysli, nawet musielismy sie spowiadac, gdy chcielismy gdzies jechac , bo jak to?! Tata ma dzis dla mojego prace przy domu, gdy moj wroci z pracy, wiec musimy zapytac o zgode. O wtracaniu sie, braku prywatnosci nie wspomne. Wiec wyprowadzilismy sie od nich, w d***ee mamy ta ich super chate wielka, wolimy wynajmowac i miec spokoj.

Gość gość
moi rodzice zrobili darowiznę na mojego syna. jest to mieszkanie 3 pokojowe 70m. Rodzice mają 83 i 84 lata. Nie wyobrazam sobie żeby mój syn z synową tam zamieszkali. W tej chwili kupili sobie mieszkanie 2 pokojowe. wzieli kredyt. Wytłumaczyłam moim rodzicom, że przecież oni nie czekają na to ich mieszkanie tylko muszą żyć swoim życiem.

Gość gość
Ja z mężem mieszkaliśmy najpierw na wynajmowanym, a potem przeprowadziliśmy się do domu mojej mamy, który będzie mój (jestem jedynaczką). Mamy dwie osobne kuchnie, dwie lazienki, dzielimy sie rachunkami po polowie i jest git. Jak mi cos nie pasuje to zawsze jej to mowie i tyle. Nie widze sensu brania kredytu na 30 lat tylko po to zeby nie mieszkac z mama. A moj maz ma taka tesciowa, która by mu nieba przychylila (smakolyki, deserki itp.) i wszyscy sa zadowoleni. Czasem trzeba pojsc na kompromis.