Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krym jak Kosowo

Polecane posty

Gość gość

Skoro NATO oderwało Kosowo od Serbii ze względu na to że mieszkali tam w większości Albańczycy to niech będzie konsekwentne i pozwoli Krymowi oderwać się od Ukrainy, większość mieszkańców Krymu to Rosjanie. Obłuda USA i tzw. "Zachodu" jest naprawdę duża.

Gość gość
Ano właśnie, ja tam patrzę na to z dystansem niemniej mierzi mnie postawa mediów i polityków w tej sprawie. Próbują nam wtłoczyć do głów obraz sytuacji który jest bardzo stronniczy czyli po prostu manipulują opinią publiczną. Czy Polska zawsze musi się mieszać w nie swoje sprawy.

Gość rozzi
Wojska NATO mają być rozmieszczone na granicy Polsko-Ukraińskiej. Współczuję moim rodakom zamieszkującym te tereny. Ja do granicy z Niemcami mam 2 godziny drogi, już dziś zaczynam gromadzenie najważniejszych rzeczy ( dokumenty, konserwy), jutro wymienię oszczędności na euro i funty. Nie wiem jak Wy ale ja się ewakuuję na Wyspy. Pozdrawiam

Gość gość
Tak jak uznanie Kosowa stworzyło precedens tak obalenie demokratycznie wybranego prezydenta przy pomocy cocktaili mołotowa też stwarza precedens. Kto stał za tymi chłopakami rzucającymi butelkami z benzyną? Obstawiam że to Amerykanie są reżyserami, wskazuje na to wiele tropów, a co chcą osiągnąć? Może szykują się do wojny z Iranem i chcą Rosję związać konfliktem o Krym? Plan jest napisany i realizowany, to jest pewne.