Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypełnianie zmarszczek własną tkanką tłuszczową.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć co sądzicie na temat metody SNIF czyli Wypełnianie zmarszczek własną tkanką tłuszczową. Czy ktoś przebył taki zabieg? czy polecacie coś innego?. Z tego co się orientuję zabieg wykonywany jest w AGKLINIK w Warszawie. Chodzi mi o wypełnienie zmarszczek w kącikach oczu o ogólne modelowanie twarzy, gdyż jestem szczupły do tego stopnia, że po lewej stronie mam trochę bardziej widoczną kość jarzmową co mi strasznie dokucza. Czy ta metoda byłaby dobrym rozwiązaniem? czy polecacie coś innego? Chciałbym aby efekt był dość trwały, a z tego co wiem metoda SNIF jest w stanie to zagwarantować, ponieważ dzięki wstrzyknięciu własnej tkanki tłuszczowej nie trzeba się obawiać o "odrzucenie". Przy okazji chciałbym trochę zniwelować cienie pod oczami, więc proszę o opinię na ten temat :)

Gość gość
ja tez przymierzam sie do zabiegu wypelniania, znalazłam klinike www.lekarze-kolber.pl maja tam wlasnie tego typu zabieg, czy ktos może podzielic się opinia na ich temat? Dzieki z gory