Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaa3

wybrał zone....

Polecane posty

Gość Xenonia1000
I na tyle bogata, że nawet opłace jej proteze i peruke i dam szmacie na lepsze ale nie uszłoby jej płazem cierpienie fizyczne. Owszem jest to ogólnie prymitywna forma ale cóż miejcie sie na bacznosci.

Gość gość
Wierzymy. W to, że jesteś wykształcona także. Jest to "jakby constans".

Przeciez xenon mowila dobranoc.Dlaczego nadal blaga o uwage?? Chyba stary na noc do chalupy nie wrocil.Albo obraca Zdziske spod smietnika albo pije z Henkiem "czar tesciowej " Jutro xenon poniedzialek.Zrob dzieciom sniadanie do szkoly.

Gość Xenonia1000
Nie znasz terminu ( constans ) w fizyce ? To sie dokształć sieroto :-p

Gość gość
Znam, tylko zdradzana przez faceta sieroto ma on inne znaczenie, niż to, w którym je użyłaś. Nie dziwię się, że musisz bić, bo tępa jesteś nieprzeciętnie.

Po pierwsze ,ty nie wiesz co to fizyka a constans zerznelas z wikipedii. Zauwaz ze constans to nie tyczy sie tylko fizyki. Poza tym ile razy bedziesz mi mowic dobranoc?

Gość gość
franka sranka co ma pite jak dymarka.I jak tam spuszcza ci sie kochanek na ryj?

gość franka sranka co ma pite jak dymarka.I jak tam spuszcza ci sie kochanek na ryj Aaa to juz w intymnosci nie wchodze Oxio czy jak ci tam. ale jest zgadzamy sie z mezem ;)

Gość Xenonia1000
Dobranoc - Niższe kategorie kobiece. Heaahee I pamiętajcie o tym co pisałam - bójcie się bo nie znacie dnia ani godziny.

Gość gość
Boimy się. Wiemy, że jest to jakby constans. O to bądź spokojna. Wystarcząjąco masz w zyciu zmartwień. Ten strach o to kogo bzyka w tej chwili twój facet musi być przerażający. Współczuję.

Pamietaj oxio o sniadaniu dla dzieci.Helmut i tak wroci.Pusty,goly ,wytrzepany i wesoly. Ale wroci. Sniadanie wazniejsze.I juz nie mow dobranoc,krolowo menelow.Poprostu rzuc zwloki na wyro.

Takie wypociny pisze te fałszywe barachło kobiece na tym forum - " 19.02.14 [zgłoś do usunięcia] kochanka Franka Jestem zona holendra.Razem 10 lat. W malzenstwie 8. Mamy 2 dzieci.Nie ma problemow z komunikacja.Tak sie utarlo ze my porozumiewamy sie po angielsku.Tata z dziecmi po holendersku,ja po polsku a poza domem mowie po holendersku. Rodzinny jezyk to angielski. Niby Holandia tak blisko a jednak sa pewne roznice kulturalne. Mysmy zmiksowali Polske z Holandia i mamy swietna kuchnie,polaczylismy kultury.Obchodzimy Wigilie w tradycyjny sposob razem z rodzina meza.Albo wszyscy lecimy do moich rodzicow. Faktem jest ze moja holenderska rodzina wybiera swieta w Polsce u moich rodzicow.A moj maz planuje zamieszkac w PL jak przejdziemy na emerytury. Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. “Dogs are our link to paradise. They don't know evil or jealousy or discontent. To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring--it was peace.”

dalszy ciąg wypocin tej pseudo-baby zapewne autorki tematu, która sama uwikłała się w inną relację pozamałżeńska i chciała rozwalać komuś innemu rodzine, nie poatrząc na swoja, wyrzadzajac krzywde i własnym dzieciom. " 19.02.14 [zgłoś do usunięcia] kochanka Franka Nasze dzieci nie znaja nic innego jak komunikacja w 3 jezykach.Dla nich pewnie nie bylo by naturalne gdbysmy zaczeli mowic tylko w jednym. Dziecko mowi do mnie po polsku.Odwraca sie do taty i mowi po holendersku. PO nagielsku tez juz nie mozemy swobodnie pogadac ,bo dzieciarnia sie wcina w rozmowe. Moja rodzina nie miala problemow z zaakceptowaniem mojego wtedy chlopaka.Nawet "zmuszali "go do malzenstwa,bo takiej jak ja nie znadzie wiecej smiech.gif . Tesciowa zakochala sie w moich stronach(jestem z poludnia) Spedza kazde wakacje u moich rodzicow a na Boze Narodzenie jest gotowa pol roku przed,czyli po letnich wakacjach. Raz w roku jade z tesiowa do Polski,mojego miasta rodzinnego na babskie zakupy i imprezy z moimi rodzicami. Ona co 2 lata zmienia auta,ja jej na autostradzie pokazuje mozliwosci pojazdu a potem podziwiamy foty z radaru,ktore najlepsze i ona ...placi smiech.gif Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. “Dogs are our link to paradise. They don't know evil or jealousy or discontent. To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring--it was peace.”

Gość gość
05.01.14 [zgłoś do usunięcia] kochanka Franka Ja pale bo lubie i najlepszy papieros jest rano razem z kawka i gazetka gdy wszyscy spia. Siadam na tarasie niezaleznie od pory roku pale,czytam i pije kawe. Lubie to i koniec.Rowniez lubie alkohol i nie widze w tym nic zlego. Szymborska palila jak wsciekla,czy to znaczy ze byla debilka? Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. “Dogs are our link to paradise. They don't know evil or jealousy or discontent. To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring--it was peace.” - p********a szmata palaczka i alkoholiczka.

Gość gość
02.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość po co sie za niego bralas, skoro wiedzialas, ze ma zone? Oni nigdy nie zostawiaja zon!!! xxxx I tu się mylisz czasami jednak zostawiają. Jestem tego przykładem. On zostawił żonę dla mnie. Tak tak zaraz się zlecą te biedne pokrzywdzone żony i mnie wyzwą, ale tylko tyle im zostało

Gość gość
Xenon, a może gdybyś wzięła się do jakiejś roboty to nie musiałabyś drżeć ze strachu o to kogo bzyka w tej chwili Twój facet?

Andziuu3- Chciałaś, żeby cię skopać słowami a potem prosiłaś o wsparcie. Powiem tak, każda żona/dziewczyna, która dowiaduje się o zdradzie przeżywa gorszy szok i cierpienie niż ty. jesteś "tą drugą", która wiedziała w co się wplątuje. Znów wielkim wygranym okazał się facet, który dopuścił się zdrady. Dziwię się trochę tej kobiecie, że go przyjęła po rocznym romansie... Nie mam dla ciebie słów otuchy, bo wiem jak boli zdrada. Ale powiem ci, że z czasem będzie bolało mniej. a ty dwa razy zastanowisz się zanim zechcesz zaangażować się w coś z żonatym facetem.

Gość gość
"04.12.13 [zgłoś do usunięcia] kochanka Franka Kwa ! Wystawka zuzych Barbie smiech.gif Czy wy myslicie ze facet zatrzyma sie na dluzej przy zielonookim pustostanie z wlosami do pasa smiech.gif Zwrostem nie grzesze,jestem zielonoka i blond farbowana.Urodzilam dwoje dzieci i jestem atrakcyjana.Gabaryty nie maja znaczenia.Jeden woli "normalne" inny "wieszaki "a jeszcze inny "okraglosci" i wszystko OK. Ale bezmozgi sa tylko do posuwania. jezyk.gif Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today. “Dogs are our link to paradise. They don't know evil or jealousy or discontent. To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not" a nie zastanowiłas się głupia babo - że LEPIEJ BYĆ ŁADNĄ I MĄDRĄ a nie jak w twoim wypadku zaledwie taką i siaką - akurat atrakcyjny krepy kurd**el haheheea

Gdybyś posiadała choćby cień inteligencji , to doczytałabyś z moich postów, że mnie nie chodzi o faceta -lecz o honor mojej własności i rodziny. Taka szmata co wchodzi na moje terytorium jest już stracona i po prostu biedna takie moje porządki świata, i co zrobisz ? nic nie zrobisz bójcie się wszystkie k***icze !!!

Gość gość
a mnie namawia taka jedna, nic tylko spotkajmy się, piwko ple ple ple.... tłumacze jej, że mam żone to nie dociera

Gość gość
Xenon Żadna kobieta, która nie ma kompleksów, zna swoją wartość i atrakcyjność i wie co łączy ją z partnerem nie kłapie tak ozorem jak Ty. Trzeba mieć wyjątkowe kompleksy i czuć się wyjątkowo zagrożoną żeby straszyć pobiciem rzekomo tylko potencjalne rywalki ;). I nie bardzo rozumiem o jakim honorze piszesz skoro Twój facet z własnej i nieprzymuszonej woli idzie do innej kobiety uwodzi ją, prawi jej komplementy, aż wreszcie spędza upojne chwile w sypialni. Ten Twój facet ma jeszcze honor? A gdzie Twój honor? Jedynie kłapać ozorem potrafisz. Naprawdę mi Ciebie szkoda, musisz być bardzo nieszczęśliwa.

Gość gość
xenonia zolte papiery napewno masz ty popaprancu bez honoru facet cie zdradza bo ma cie w d***e a ty kochanke chcesz lac co za dno z ciebie

Gość gość
hehe, własności, dobra jesteś :D

Gość gość
te kochanka franka to ze ma dwoje dzieciakow i Holendra to co myslisz ze inne nie dupcy na boku?to ty naiwna sirota jesteś he heee

Gość gość
No wlasnie, oni po kilka maja hehe

Xenonia1000 Widze ze zostala twoja idolka :) Niewazne czy piszesz jako gosc czy pod swoim nickiem.I tak wiem ze to ty,bo nie kontrolujesz swoich wypowiedzi.Swietnie sie bawie czytajac twoje posty ;)

Kochanka Franka- możesz się dobrze bawić, gdyż moje wypowiedzi jak i osobowość jest mega pozytywna z dużą charyzmą ot i co... :-D walczę z niegodziwością tego świata m.innymi "pospolitymi ..."

Gość gość
............ hehehe