Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzyl mnie wlasnie brat meza

Polecane posty

Gość gość
Powiesić go!!

Gość gość
bua ha ha ha ha!!! Za taki numer to mu powinni wszystkie cztery jedyneczki usunac!! ... Takie czasy, nawet rodzinie nie mozna juz zaufac :)

Gość gość
powalilo mnie zdanie: "szykujemy pierwsze urodziny, WSZYSTKO SAMI"... Normalnie to sie wszystkie baby z wioski sprasza do pomocy. W koncu to nie lada wyzwanie kupic tort i przygotowac obiad. Ja bym sobie nie poradzila tak sama tylko z mezem....

Gość gość
a skad ty wiesz, moze to przyjecie na 200 osob, trzeba serwetki dopasowac do zaslonek w kiblu, ty wiesz ile to roboty??? i jeszcze sie uzerac z takimi.... :D

Gość gość
Dobry temat, naprawde. Oby takich wiecej, hahahaha

Gość gość
Przez telefon mogłaś powiedzieć,że nie chcesz tej yebanej tandetnej świeczki bo masz swoją wizje i chooy

Gość gość
no fakt, moze ja nie ogarniam powagi przyjecia. A z ciekawosci to jaka to bedzie kolorystyka? Dobrze by bylo dolaczyc do zaproszen szkic akceptowalnych wzorow ubran dla gosci i notatke odnosnie kolorow, bo jak sie komus krawat z serwetka nie skomponuje to kompromitacja na calego

Gość gość
Prosze o dalsze zwrotki piosenki " ta zniewaga" z 19:14

Gość gość
Też bym się wkurzyła, ja sama kupię tort, wcześniej co najmniej 7 miesięcy robię projekt, a ten cham mi się wcina z jedyneczką, co za burak.No i sama tez ugotuję obiad, też wcześniej zaplanowałam, będzie rosół z kostki i mielone z kapustą, bo to przecież elegancka okazja, a tan mi dalej z jedyneczką.Tak się wkurzyłam,że spać nie mogłam , a jak już zasnęłam, bo śnił mi się ten tort no i ta cholerna jedyneczka. Przez tą jedyneczkę, koje dziecko będzie miało zmarnowanę życie, a wszystko przez tego palanta.

Gość gość
Dawać tu tego szwagra bandytę!!

Gość unold79
współczuję szwagrowi posiadania takiej idiotki w rodzinie