Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam synków

Polecane posty

Gość gość
Ja włąśnie po to się nie nastawiałam w drugiej ciąży na zadną płeć. Mam 2 synka i kocham go nad życie nie zamieniłabym go teraz :D Po drugie synowie się fajnie dogadają a jaka będzie różnica wieku? U as jest 2,5 roku. Zresztą zobacz jak sama mówisz że już na 3 was stac by nie było to już teraz jaką masz oszczędnośc mając 2 synka, ja też miałam dwie cc. U nas teraz malutki nosi wszytsko po bracie.

Gość gość
Mam syna i nie chce miec corki. Drugie dziecko jesli sie okaze corka bede rozczarowana mimo, ze bede kochac.

Gość gość
"gość Mam syna i nie chce miec corki. Drugie dziecko jesli sie okaze corka bede rozczarowana mimo, ze bede kochac." Zawsze mozesz wyrzucić dziewczynkę na śmietnik i zrobić sobie drugiego synka .

Gość gość
nie wiem co wy tu macie do tych "córeczek". ja tam wolalabym miec tylko chlopcow. mam takie marzenie, ze wychowam ich na prawdziwych facetow, bo takich jest jak na lekarstwo. dookola wszedzie zakute łby, maminsynki, lenie, brudasy, szowinisci, wiesniaki, brak slow... a dziewczynki? maja tylko gorzej w zyciu. sa pomiatane, jako kobiety, maja ciezej z praca, zarobkami, musza uzerac sie z brakiem roznouprawnienia, krzywdzacymi stereotypami.

Gość gość
Gosciu z 12:18 nasz racje, wyrzuce na smietnik i bede próbować dalej! Kurde nie pomyslalam o tym... Czytaj durna palo ze zrozumieniem.

Gość gość
ja mam już synka. Przy pierwszej ciąży marzyłam o córce. Okazało się że będzie chłopak. Byłam zawiedziona ale to trwało może kwadrans. Szybciutko oswoiłam sie z tym faktem. Teraz wydaje mi się że synek jest najpiękniejszym dzieckiem na świecie. Nawet dziewczynki nie wydają mi się takie fajne jak mój synek. Za pare lat znów zamierzam zajść w ciążę. Nadal marze o córce ale jeśli bedzie syn to myślę że też szybko się oswoję z sytuacją. Nawet wymyśliłam już imie dla chłopczyka w razie jakby był drugi chłopczyk. Bo dla córki to już od dawna mam ze dwa typy :D Ale spoko jak bedzie dwóch chłopców to szybko zaakceptuję.