Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatt

szukam do związku

Polecane posty

Gość desperatt
W takim razie Ty też jesteś nudna pisząc: ''Związek to właśnie codzienność, która nie składa się z samej miłości.'' Ja tylko odpowiedziałem na Twoją refleksję, co wcale nie oznacza że jestem nudny ;) Jestem pewny siebie :)

Gość desperatt
Tak masz rację :)

Gość gość
Wspomniałam o codzienności mając na myśli raczej wiele wzajemnych interakcji, a ty o pracy i spaniu :/

Gość desperatt
Wymieniłem tylko kilka, to też jest wzajemne, jakbym miał wypisać wszystko to by strony nie starczyło ;)

Gość gość
pewnie byś romansował z dziewczynami pisząc w smsach co właśnie zjadłeś na obiad i podwieczorek

Gość gość
Jest taki program w tv Chłopaki do wzięcia. Wez sie ram ogłoś xd

Gość desperatt
Nie ;)

Gość desperatt
Dzięki ale również nie ;)

Gość desperatt
W SMSach mógłbym jej napisać najwyżej jak mocno ją kocham, albo jakiś ładny wierszyk, oczywiście nie skopiowany a wymyślony przeze mnie ;)

Gość gość
To fajnie. Znałam takiego co się uważał za fajnego, pewnego siebie gościa i oczywiście z serduszkiem pełnym miłości. Żył tylko pracując, jedząc i śpiąc i o tym mnie informował bez przerwy. Co je na obiad, kiedy myje zęby przed snem, kiedy piję herbatkę ;)

Gość kissoflife
A jak wyglądał y Twoje poprzednie relacje z kobietami ? Byłeś juz sz kimś na poważnie ?

Gość desperatt
A co byś chciała usłyszeć od tego znajomego? ;) Nie, nie byłem z nikim na poważnie

Gość desperatt
Tak sobie to wyglądało. Kiedyś byłem mniej odważny, a potem już nie próbowałem. Ale teraz postanowiłem to zmienić ;)

Gość gość
Wolałabym wcale nie gadać i poczekać pół dnia na konkretny temat, a nie co godzinę o takich, no chyba że by znał się na tych herbatkach, bo jak człowiek czymś się interesuję, to nawet jeśli ty się tym nie pasjonujesz to czegoś ciekawego można się dowiedzieć.

Gość gość
"Tak sobie to wyglądało. Kiedyś byłem mniej odważny, a potem już nie próbowałem. Ale teraz postanowiłem to zmienić oczko.gif" To popieram, tyle że szukanie dam na kafe to średni pomysł, no chyba że odpieranie naszych małych ataków to dobry trening pewności siebie :)

Gość desperatt
Hehe o herbatkach to chyba miałbym coś więcej do powiedzenia ;) Bo między innymi interesuję się dietami, trybem odżywiania i ogólnie zdrowym trybem życia ;)

Gość desperatt
Nie wiem czy coś tu wyjdzie z tego ;) Nic mi nie szkodziło napisać więc napisałem, a nóż widelec ;)

Gość kissoflife
Tak, niesmiałość komplikuje życie. Ważne że postanowiłeś to zmienić. :)

Gość desperatt
Czas najwyższy, od razu inny człowiek ze mnie i to mnie cieszy ;)

Gość gość
"Hehe o herbatkach to chyba miałbym coś więcej do powiedzenia oczko.gif Bo między innymi interesuję się dietami, trybem odżywiania i ogólnie zdrowym trybem życia oczko.gif" I dopiero się wyłania, że coś tam oprócz spania i zwykłego jedzenia robisz ;) Nie owijaj się w bawełnę hehe.

Gość kissoflife
To ruszaj w miasto na podryw :)

Gość desperatt
''Nie owijaj się w bawełnę hehe.'' To widocznie przez te resztki nieśmiałości hehe :D ''To ruszaj w miasto na podryw '' Może to wyda się dziwne ale więcej sympatycznych ludzi poznaję przez internet :) Ale na żywo też próbuję oczywiście

Gość kissoflife
Rozumiem Cie , bo ja tez wole internet :)

Gość gość
Bo internet to duża powierzchowność i chwilowość, łatwo być miłym, łatwo być niemiłym.

Gość desperatt
Lubię sport, zwłaszcza bieganie i pływanie, czasami piłka nożna jak jest z kim pograć ;) Motoryzacja wiadomo, to już nie babski temat chociaż zdarza się coraz częściej i tak ;) Trochę o nauce, historia, literatura, lubię czytać, nie tylko elektronicznie. Dieta, zdrowy tryb życia No i kolejne męskie hobby - wojsko :D ale żołnierzem nie jestem chociaż chciałem zostać To tyle na razie

Gość desperatt
No i nie wspomniałem o podróżowaniu - też uwielbiam :D

Gość desperatt
No i gotowanie - dobra starczy, bo pomyślicie że kręce ;)

Gość desperatt
''Bo internet to duża powierzchowność i chwilowość, łatwo być miłym, łatwo być niemiłym.'' Tak, chociaż w życiu bywa bardzo podobnie ;)

Gość gość
Sport zawsze dobry, nawet jak nie uprawiany z drugą połówką to zawsze wpływa na zdrowie, sylwetkę i zdrowie psychiczne ;) Fajne, że lubisz czytać, np wczoraj przeglądałam starą, bo styczniową już gazetę i tam było o grypsach wysyłanych z Oświęcimia i bardzo mnie to zainteresowało, pomimo że się historią nie interesuję, a z moim były nie dałoby się pogadać o czymś takim, bo z czytaniem był na bakier. A podróże we dwoje lub z grupką znajomych to zawsze kusząca rzecz :)

Gość desperatt
Też czytałem o tym, czy to przypadkiem nie był ''Przegląd''? ;)