Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy już naprawdę wszyscy faceci stracili

Polecane posty

Gość gość

jaja?

Gość gość
tak, odkąd zaczeli myśleć :)

Gość gość
szkoda, ja odkąd zaczęłam myśleć szukam właśnie takiego z jajami :) cóż, spóźniłam się

Gość gość
niiie, raczej powiedziałabym, że ukazało mi się coś na kształt: "ciemność, widzę ciemność" :D ;) I nieco ocuciło ;)

Gość gość
Czy kretyna? Może nie. Ale odmienność charakterów i temperamentów w końcu wzięła górę nad pierwotnym "leż, bo biorę" ;) Jakoś kontrakcji było brak. Choć zapowiadało się na wiele. Ale cóż. Życie. Przynajmniej teraz wiem, że około połowy tego co we mnie siedzi należy trzymać skrzętnie w ukryciu ;)

Gość gość
wiekszość,ta cecha teraz wystepuje częsciej u kobiet tylko po co,jak one mają jaja nie mając jaj

Gość gość
może po to, żeby reaktywować jaja u osób płci przeciwnej? ajj my dalej i delikatne i drapieżne, tylko Wam się nie chce ;)

hah no tak bo one chca pokazywac jaja ktorych nie maja :D udawac twarda a pozniej płakac noca... ale to normalne bo nie sa stworzone do tego by byc twardymi...to pozniej wychodzi... autorko jak nie ten to ktos inny...rozne sa ludziska i jest wiele innych facetow ktorych mozesz sobie dobrac pod własne upodobania...

Gość gość
macie jaja by se popitolić na kafeteria :D w gębie każdy odważny

Gość gość
czyt wyżej :D nie przeczę, lubimy pofolgować ale kobiecości i tak nie oszukamy ;) Tak, tego kwiatu też pół światu, a ten świat tak mały i tak ogromny jednocześnie :D Nawet zadziorność na Was nie działa, od razu honorem się unosicie :P

nie w gebie a w myslach bo myslimy konkretnie a ze nie widac działan to znaczy ze plan nie opiera sie na g***townych reakcjach i *****ch :D

Gość gość
działa zadziorność oj działa na nich :D A faceci bardziej są teraz pieniaczami niż są honorowi lubią bulgotać

Gość adsadfsdadfadf
tak tak, bla bla bla :) a w realu jak myszki pod miotłą :D:classic_cool:

jak zagadujemy latamy to zle...jak nie robimy tego to tez zle :D wiec o co cho :D

Gość gość
:D reakcje i akcje w domyśle każdego :D Wychodzi na to, że różni a zarazem tak bardzo podobni do siebie te ludzie bez względu na płeć :D Aczkolwiek wydaje mi się, że jednak w tym co myśli i pisze kobieta więcej jest z jej prawdziwego "ja" aniżeli z tego przedstawianego na przykład tutaj przez mężczyznę.

Gość gość
ta myszki ja tam jestem lwicą :)

Gość gość
:D oj! ojjjjjjjjj jacy biedni! jacy zalatani, jacy zagadani, jacay zamachani, zabulgotani... aż się biedactwa do łona przytulić i po gowie pogłaskać by chciało. Bidulinki Wy! :D Baltazary! :classic_cool: zamiast działać, lepiej na kobiety narzekać, że niby takie niedostępne 😴

Gość gość
My tylko lekko wyszabrować conieco tarmosząc nieznacznie jesteśmy skłonne, dając w zamian o wiele więcej

Gość gość
:D:D:D sossss Ty tam o tykaniu nic nie wspominaj, bo sąd sądem, a sprawiedliwość i tak MUSI być po naszej stronie :D Pyf! Reprodukcja nie wchodzi w grę!

Gość gość
O jak się ładnie nauczył :) Kobiety nie przegadasz, kobietę uciszyć potrafi tylko...(bynajmniej nie knebel ze znoszonych skarpet) :D

te noszone skarpety chyba jednak by je uciszyły :classic_cool: tak tak kazdy wie całusek dotyczek i kobita zamiast fandzolic to pojeczy....choc i tak nie ma roznicy dla nas bo na to samo wychodzi :classic_cool:

Gość gość
aa tam fandzolisz! Kobieta ja fandzoli to się kusikiem uspokaja, a jak jęczy, to już tylko dzięki interwencji sił specjalnych konkretnego faceta :classic_cool: Na wszystko są sposoby i chwała tym, którym chciało się wysilić i je poznać :P :D :classic_cool:

Gość gość
lubię się wymykać :P i stwarzać zdobyczom pozory, że mnie zdobyli :P :D ale tak poza tym to niegroźna jestem :D

no to mamy pierwsza kobiete ktora przyznała sie do tego ze jest kobieca :P a nie jakies mamlenie ze bez facetow da sie zyc :D

Gość gość
facet to świnia