Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc Polek jest zalana sadlem bo trzymaja sie polsiej kuchni

Polecane posty

Masz dojść wymagającej walki z samym sobą? Chcesz poczuć się doceniona? Marzysz o seksownej sylwetce ale brakuje Ci motywacji? Jestem tu dla Ciebie! Uzyskaj szczupłą sylwetkę nawet bez chodzenia na siłownię! ZACZNIJ DZIAŁAĆ! Jeżeli nie chcesz fajnej sylwetki to nie wchodź: www.wymarzonasylwetka.com.pl

Gość gość
prawie wszystkie polskie kobiety i faceci od 40 wzwyz sa zalani sadlem -a przeciez wychowali sie nie na fastfudach i gotowych daniach z mikrofalowki tylko na tradycyjnej polskiej kuchni-serwowanej przez otyle mamunie i babunie-prawie same tuczniki na ulicach sa

Gość gość
to prawda po 40-tce faceci to prosieta a kobity maciory pospolite a przecież w ich czasach nie było fast foodów po prostu polska kuchnia jest taka paskudna

Gość gość
Zaszokuję Cię, ale nadwagi można się nabawić w każdym wieku i ci grubi 50-latkowie w okresie swojego dzieciństwa i młodości byli w większości SZCZUPLI - jak nie wierzysz sięgnij po jakiekolwiek zdjęcie klasowe z PRL. Gruby był 1 czy 2 osoby w klasie, a większość normalnie umięśnionych, zdrowych sylwetek. Klasyczna kuchnia polska to kuchnia biedoty, ale wykorzystująca maksimum możliwości odżywczych tanich produktów (kiszonki, warzywa korzeniowe + tłuszcz rozpuszczający witaminy, groch, soczewica, każda część mięsa wykorzystana - np. pożywny flak wołowy). Budowana przez pokolenia mądrość biednej gospodyni, która zamiera gdy w Biedrze są pierogi za 4,99.

Gość gość
KUCHNIA POLSKA TO DRAMAT

Gość gość
ludzie na wsiach są grubsi od tych w miastach a na wsiach żrą u mam i babek bo tam nie mają fast foodów więc nie zwalajcie wszystkiego na fast foody

Gość gość
następnego dnia osoba którą kochasz podejdzie do ciebie i powie ci w prost: ,,kocham cię", ale do tego czynu musisz wkleić to do 5 kom. w ciągu 5min. po przeczytaniu. Jeśli nie, czeka cię pech. ps. to działa

Gość gość
Dziecko powinno ssać penisa tak samo jak mleko matki a pedofilki powinny miec obciete cycki za obmacywanie dzieci.

Gość kami29x
To nie prawda że Polki są otyłe bo jedzą polską kuchnie bo można jeść polską kuchnie i nie tyć;) sama byłam otyła ale powiedziałam dość przeszłam na dietę jadłam nadal tak jak wcześniej ale modyfikowałam sobie posiłki na mniej kaloryczne i w mniejszych porcjach do tego suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i spacery z kijkami i basen i to spowodowało że z tygodnia na tydzień było mnie coraz mniej;)