Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę życzliwych o radę

Polecane posty

Gość gość

Poznałam pewnego chłopaka na studiach. Mieszkaliśmy razem rok w akademiku. Niestety od dłuższego czasu on jest za granicą. Rozmawiamy z różną częstotliwością. Czasem ja mam go dosc, a czsem on mnie. Odległość też robi swoje. Niestety ostatnio moje życie legło w gruzach. Nie chcę tu dokładnie opisywać, ale mam przez to depresję. Napisałam mu wczoraj wiadomość, że zamierzam popełnić samobójstwo, bo nie widzę rozwiązania mojej sytuacji. A on nie wiem o co mu chodziło odpisał tylko jednym wyrazem: "skype" I tyle. Nie piszę już nic do niego. Przykro mi że tak mnie zignorował. Nie wiem co teraz robić. W każdym razie nie chcę się zabić przez niego, ale głownie przez moje kłopoty finansowe i zdrowotne.

Gość gość
a co się dokładnie dzieje kociu ze zdrówkiem? Ja myślę że on chciał z Tobą przez skypa pogadać.

Gość gość
a co miał napisać jak go jakaś histeryczka szantażuje samobójstwem ogarnij się laska i nie zachowuj jak debilka

Gość gość
ta wyżej co od debilek wyzywa to jest chora. Ja ją znam. ona nie chciała na psychoterapię chodzić i teraz się jej nasiliła nerwica.

Gość gość
g***o mnie znasz, pomyliłaś mnie z kimś dla mnie jest oczywiste że jak laska na odległość farmazoni facetowi o samobójstwie to albo ma nierówno pod sufitem i powinna być siłą leczona albo ma za dużo wolnego czasu i zwyczajnie się nudzi

Gość gość
up

Gość hsshdshdshjh
Chciałaś na nim wrażenie zrobić?

Gość gość
nerwicę wyczuwam