Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy macie czas wypić kawę ?

Polecane posty

Gość gość

Ja właśnie teraz. Młody śpi

Gość gość
Pije kiedy mam ochotę, mam syna 3 lata i córkę 2 miesiące.

Gość gość
no to ja ide sobie zrobic:)

Gość gość
Jak jestem w domu to kiedy chcę :) w pracy w czasie przerwy :)

Gość gość
kiedy mam ochotę a ty w czym masz problem?

czasem dopiero po 2h od wstania.... trzeba chałupę ogarnąć i dziecko. Ja sobie lubię kawę wypić do śniadania, na spokojnie. Więc jak już dziecko pójdzie uciąć drzemkę to wtedy śniadanko, kawka i laptop - a jak :D

Ja mam kiedy chce ;P właśnie teraz zasiadłam sobie z kawą przed kompikiem ;P

Gość gość
Jak jestembw domu to kiedy znajde czas bo to to trzeba zrobic to tamto. W pracy kiedy tylko zechce.

Gość gość
Kawy nie pije,ale herbate owszem i mam czas wtedy kiedy mam chec. Nie mam parcia,ze robota czeka. A dziecko potrafi sie soba zajac. Ma rok.

Gość gość
głównie w pracy

Gość gość
Nie piję takiego paskudztwa, jak kawa. Z napojów gorących to piję herbatę, miętę, bawarkę. Kiedy? Obowiązkowo przy śniadaniu (0,5l).. najczęściej jem śniadanie karmiąc dziecko (13,5m) .. więc maluch je swoją kanapkę i pije swój napój, a je jem swoje śniadanie i piję herbatę. Na pewno też herbata jest do późnej kolacji (jeśli nie piję sobie wtedy piwa czy wina).. również 0,5l. I w ciągu dnia też piję.. jeszcze jedną, dwie.. różnie. Zależy ile czasu jestem w domu itp. Dziecko mi średnio w tym przeszkadza. Chociaż zdarza się. Często dziecko szybciej zje śniadanie od swojego i robi kupę, więc ja muszę przerwać swoje jedzenie.. albo zdarza się, że jem, kiedy jeszcze śpi.. i on akurat się obudzi.. Potem muszę sobie robić nową herbatę, albo podgrzewać tę, którą mam.. bo lubię pić herbatę bardzo gorącą. Ale jakoś nie mam z tym problemu, że jest dziecko.

Gość gość
Kawa obowiązkowo z rana przed wstaniem córki bo potem już przygotowywanie do przedszkola. Piję jedną bo jestem w ciąży ale przed ciążą piłam z trzy dziennie i nic mi w tym nie przeszkadzało. No chyba że autorka pisze że jest w pracy a tam nie można sobie kiedy się chce bo w domu już owszem.

Gość gość
Jak można nazywać kawę paskudztwem, ja tak nazwę twoją herbatkę, i co, miło ci?

kuźwa :O pytanie dotyczyło KAWY a ta jakieś referaty o herbacie pisze :O a co nas obchodzi twoja lurowata herbata. Won jak nie rozumiesz pytania :O

Gość gość
ok 10 rano, potem ok 14 , a potem zależy czy mi się jeszcze chce czy nie:) ale to dopiero od niedawna bo moje dziecię dało mi tak popalić że ho ho

Gość gość
Dns wydajesz sie byc co raz bardziej ograniczona. Zaczynam cie widziec jako skrajna patologie. Sikse ktora wpadla,urodzila dzieciaka a teraz nic nie robi tylko siedzi orzed kompem i sie wyzywa na innych bo nie moze isc na dicho. Niektorzy uwazaja,ze kazdy pije kawe i ze tylko wtedy mozna sobie usiasc i chwile porelaksowac. Kilka osob chcialo tu pokazac,ze pijac herbate tez mozna bo np.kawy nie pija. Ale te kilka kilkanascie minut sa w stanie wygospodarowac.

Gość dżesi
Ja na kawę mam prawie zawsze ochotę :) kiedyś piłam mieloną z kafeterki i właściwie od tego zaczęła się moja przygoda z kawą, a od roku używam ekspresu saeco i poranek zaczynam od cappuccino, później jeszcze jakaś mleczna kawa w pracy i espresso po powrocie do domu :) uwielbiam smak świeżo zmielonej kawy

Gość gość
W pracy rano, gdy ja i kilka osób z działu przychodzimy troszkę wcześniej i sobie robimy taki kawowy kwadrans plotkowy na rozruch ;) I to moja jedyna kawa w ciągu dnia, więcej nie potrzebuję, potem albo wcześniej do śniadania piję już tylko herbatę, wodę, ziółka...

Gość kwietniowamama25
Kawa zawsze po śniadaniu o 8 z mężem przed pracą ;) a jak nie zdążymy wypić to jak położe synka spać koło 10 to kawka i net a potem to już gotowanie, sprzątanie itp. Muszę zacząc dzień z kawą od rana bo nie funkcjonuje potem:)