Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0909090900

Czy dać szansę dziewczynie?

Polecane posty

Gość 0909090900

Potrzebuję porady. Ostatnio moja dziewczyna często zaczęła wychodzić z kolegami, bo z nimi ponoć lepiej się dogaduje niż z koleżankami. Okazało się, że całowała się z jednym chłopakiem. Wczoraj płakała pół dnia i przepraszała. Powiedziała, że mnie kocha, a on jej się podoba i nie wie co ma zrobić, że chce odpocząć. Dodam, że jest młoda, ja kilka lat starszy. Czy jest sens ciągnąć taki związek jeszcze? Wątpię, żeby to była miłość z jej strony, raczej przywiązanie, skoro ktoś inny może jej się podobać. To całowanie z nim tłumaczyła, że ostatnio sporo się kłóciliśmy...

Gość gość
nie. zrobi to ponownie. pomysl to dziewczyna, a jak bedzie twoja zona to co bedzie robila?

Gość gość
tjaaaa, sporo sie kłociliscie i ta juz sie z kims lize????? pomysl chłopie, pozniej bedzie macanko a jeszcze pozniej zostaniesz zwyklym rogaczem.

Gość gość
moj chłopak odstawił taką akcję. Już nie jest moim chłopakiem. Ale ja w przeciwieństwie do większości nie boję się samotności.

bez przesady. kłopoty w związku, brak poczucia bliskości- to prowadzi do sytuacji jak w opisie. ale przyznała Ci się. mogła to ukryć. ten pocałunek to sygnał, że w waszym związku źle się dzieje. takie "podobanie się" szybko mija. chyba, ze przerodzi się w zauroczenie. jeśli macie już spory staż powinieneś zastanowić się czy Ty ją kochasz i czy Ci na niej zalezy? Jeśli tak warto dać sobie szansę i porozmawiać o was, rozwiązać problemy, który powodem kłótni.

Gość 0909090900
Bardzo zazdrosny byłem niedawno o nią, aż głupie akcje odstawiałem bardzo. Może to było powodem. Ale zastanawiam się też, czy po prostu to nie wygasło u niej. Dzięki za rady. Porozmawiam z nią dzisiaj. Ale piszcie jeszcze jak możecie jak to widzicie. Jeden by dał szansę, drugi nie. Ja nawet nie krzyknąłem na nią i byłem jak płakała. Nie wiem co robić na razie...

Gość 0909090900
Napisała, że potrzebowała jakiejś zmiany. Mogę dać szansę temu, ale skoro po 4 mc związku potrzebowała zmiany, to co będzie za kilka lat?

Gość gość
ta dziewczyna jeszcze nie dorosła do poważnego związku,

Gość 0909090900
Takie sytuacje właściwie jej sporo uczą i może ukierunkują na poważny związek. Ale może rzeczywiście za wcześnie dla niej na coś takiego. Wdała się rutyna, a ona przypomniała sobie, że potrzebuje zabawy, adoracji...

Widocznie jeszcze się nie wyszalała,a skoro tak będziesz cierpiał . Po czterech miesiącach człowiek jest jeszcze zakochany,a ona szuka wrazen. wiem,ze to boli,ale zastanow się czy ona jest tego warta

Gość 0909090900
Gdyby była pewność, że ta sytuacja ją czegoś nauczy... Ale nikt mnie nie zapewni o tym. Ona może obiecywać, ale charakteru nie zmieni i może to powtórzy...

Gość 0909090900
Jest bardziej towarzyska/rozrywkowa niż ja. Może jej zaczęło brakować zabawy trochę.