Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak786

1 spotkanie z EX

Polecane posty

Gość gość
Dlatego dbaj o to, co masz, bo wzajemność rzadko się zdarza. zrób wszystko, żeby Wam się ułożyło znowu i żeby znowu czegoś nie powiedzieć innym na Jej temat, czego Ona może sobie nie życzyć. I ciesz się, ktoś Cię kocha!

Gość chłopak786
powiem Ci ze niestety odległości mają to do siebie ze niestety niszczą związek ... i bardzo rzadko zdarza się ludziom, że wytrzymują taki stan rzeczy ... widzę co się dzieje, u moich znajomych ... ale moze zacznij sobie tłumaczyć to w ten sposób, że może to nie ten miał być ? a moze jeszcze za jakiś czas się odezwie ? nikt nie wie jak to bedzie w przyszłości, to jest tylko życie, albo aż ... ja tez się nie spodziewałem ze można za takie coś zakończyć związek, byłem i jestem w szoku to co się stało ... na koniec powiedziała mi ze mnie bardzo kocha, ale ją to bardzo mocno boli ... i to było powodem ...

Gość gość
Bo nie zawsze wiemy, co dotknie drugą osobę. Dlatego warto nauczyć się słuchać i pamiętaj o tym. Ale Ty chociaż wiesz, dlaczego się rozstaliście. Ja nawet nie wiem, dlaczego on zakończył naszą znajomość. Domyślam się tylko, że może zorientował się, że coś do niego czuję, a niczego nie chciał, albo może zainteresowała go inna kobieta. Nie, na pewno nie wróci. Dla mnie to był ten, ale ja dla niego nie. Już się prawie przyzwyczaiłam do tego, że go już w moim życiu nie będzie. Przykro mi tylko, że nawet nie mógł zachować się w porządku na koniec. Widocznie tyle był wart. A Ty, skoro jesteś pewien, że to wartościowa kobieta, to o Nią walcz. Żebyś potem nie żałował.

Gość chłopak786
nie no bede walczył ;) nie ma nawet innej opcji, w zasadzie już od 3 miesięcy walczę i powiem Ci ze wiele przecierpiałem do tej pory, to jest takie bolesne ze masakra, nawet jako dla faceta, a co mowa o kobiecie ... z sercem człowiek nie jest w stanie wygrać, go nie oszuka ... co innego jak się nie kocha to wtedy nawet "śladu" nie ma po związku ... a jeśli się na serio kogoś kocha to trudno wymazać sobie wszystko z pamięci i powiedzieć sercu, zeby kochało kogoś innego ... co lepsze miałem zamiar się jej oświadczyć jakoś na początku wakacji ...

Gość gość
Tak, wiem, że serca nie da się oszukać, ale ja jakoś muszę. Bo muszę dalej żyć, nie mam już siły więcej cierpieć. To rzadkość słyszeć, że jakiś mężczyzna też cierpi po rozstaniu, że tak bardzo kocha jak Ty. To fantastyczna wiadomość, że miałeś zamiar się Jej oświadczyć, bo Ona Tobie niby przypadkiem ;-) to sugerowała, czyli też tego chce. Odrobina Twojego starania i niedługo będziesz mógł się Jej oświadczyć, nie tylko w marzeniach. :-) Super.

Gość chłopak786
wiesz ona zasugerowała to teraz jak nie jesteśmy razem tak ? wcześniej nie rozmawialiśmy na ten temat ... ale nigdy wcześniej z żadną inną dziewczyną nie czułem ze to "ta jedyna" a z nią tak mam ... czuję to wewnętrznie ze chcę z nią iść dalej przez życie, które jak widać i tak nie jest łatwe ... coś mówiła tez ze to bez sensu jest jak ludzie się sobie oświadczają i nic z tym nie robią, ze czekają 2-3 lata ze ślubem, ona jest zdania ze jak oświadczyny to należy planować ślub w przeciągu 1 roku ;) wiesz co mi się jeszcze przypomniało ? czego tak do końca nie kumam ... mojej siostrze powiedziała, że ona boi się jeszcze raz próbować, bo za dużo się wydarzyło ... a jak sama widzisz przez swoje zachowanie co innego pokazuje ... ?

Gość gość
To proste. Powiedziała Twojej Siostrze tak po to, żebyś Ją przekonał, że żałujesz tego, co zrobiłeś, pokazał Jej, że może Tobie bez obawy zaufać i że jest dla Ciebie tą jedyną, że Ją kochasz. :-) Trochę pewnie pomarudzi, bo chce związku, opartego na prawdziwych uczuciach, szacunku i zaufaniu. I prawidłowo. Ja też czułam, że to ten, ale mój kompas się pomylił, Twój nie. Więc Jej pokaż, ale swoim zachowaniem na codzień, ile Ona dla Ciebie znaczy. Bądź przy Niej, kiedy tego potrzebuje, nie zawiedź Jej, wspieraj w trudnych chwilach, wierz w Nią i dbaj. Wierzę, że będziecie mieć szczęśliwy finał, bo tę Waszą miłość czuć z daleka! :-)

Gość chłopak786
wiesz teraz najbliżej będziemy widzieć się w czw. w tej galerii po prezent, który zgodziła się pomóc mi doradzić ... w sob dzien kobiet, ale jedzie do domu wiec nie bedziemy się widzieć, wiec co mogę w tym przypadku zrobić ? złożyć tylko telefonicznie życzenia ... co innego jakby była w mieście gdzie studiuje w tym dniu ... ja pamiętam jak zacząłem z nią związek ;) to wyszło tak niespodziewanie i samo z siebie i byliśmy razem ;) nigdy nie odbudowywałem związku, wiec nie wiem jak to ma być ... ale skoro mówisz ze to tez tutaj wszystko samo się poukłada i powychodzi z siebie w odpowiednim czasie wiec czekamy ;)

Gość chłopak786
wiesz teraz najbliżej będziemy widzieć się w czw. w tej galerii po prezent, który zgodziła się pomóc mi doradzić ... w sob dzien kobiet, ale jedzie do domu wiec nie bedziemy się widzieć, wiec co mogę w tym przypadku zrobić ? złożyć tylko telefonicznie życzenia ... co innego jakby była w mieście gdzie studiuje w tym dniu ... ja pamiętam jak zacząłem z nią związek ;) to wyszło tak niespodziewanie i samo z siebie i byliśmy razem ;) nigdy nie odbudowywałem związku, wiec nie wiem jak to ma być ... ale skoro mówisz ze to tez tutaj wszystko samo się poukłada i powychodzi z siebie w odpowiednim czasie wiec czekamy ;)

Gość chłopak786

Gość chłopak786

Gość chłopak786
kurcze, przyciął mi się komp i parę razy wrzuciło ;/

Gość gość
Samo się nie poukłada! Wy musicie się o to starać, oboje. A Ty na początku. Wszędzie to piszę. Tylko powinno się udać, bo się kochacie. Ale nic się nie układa samo. Dobranoc, rano muszę wstać do pracy.

Gość chłopak786
ok uciekaj, uciekaj ... dobrej nocki i do usłyszenia ! ;)

Gość chłopak786
chyba się za szybko zacząłem cieszyć ... dzwonie do niej w celu dogadania godz. o której jutro możemy iść zobaczyć tego prezentu a ona mi mówi ze niestety jej nie pasuje bo umówiła się już ... i ze myślała ze to dzisiaj pójdziemy a nie jutro ... a teraz jedzie na mecz z kolegą wiec nie wie ile zejdzie ... i ma mi dać znać ... czyli chyba wszystko jasne ... ;/

Gość Szczerość i Zaufanie
Moze Cie sprawdza :) Oddychaj, przedewszystkim sie nie przejmuj. I uspokoj nerwy i mysli ze Pewnie teraz cos z nim robi. Olej to i nie daj sobie pokazac ze jestes zazdrosny!

Gość chłopak786
nie sądzę, mówiła mi ostatnio ze idzie na ten mecz z kolega, ale umawiałem się z nią na czw. a ona raptem inne plany ma ;/ to chyba nie jest fair ? po meczu ma się odezwać ... zaczął się o 17 ... jakoś mam złe przeczucie ... co robić wg Ciebie ?

Gość tris345
Mam pytanie do autora, czy kobieta z wysokim zainteresowaniem mezczyzna potrafi z nim zerwac?

Gość chłopak786
no chyba raczej nie ... a skąd takie pytanie ?

Gość tris345
I nastepne pytanie, czy dziewczyna wysoko zainteresowana mezczyzna zerwie z nim randke bo cos tam?

Gość tris345
I 3 pytanie, czy zainteresowana toba dziewczyne trzeba sie prosic o spotkanie?

Gość chłopak786
czyli chcesz mi powiedzieć ze ona się dzisiaj nie odezwie, ze nie mam co liczyć ... a z tym kolesiem ją coś łączy ? tak mam to rozumieć ? ;/

Gość tris345
Jeszcze jedno zapytam, czy zainteresowana mezczyzna kobieta wykazuje sie inicjatywa? Smsy i inne komunikatory sie totalnie nie licza, tylko chec i spotkanie na zywo sie liczy. Masz to?

Gość tris345
I nastepne pytanie, czy od zainteresowanej soba kobiety dostajesz zwykle sprzeczne sygnaly?

Gość gość
no nie mam tego, sam muszę zabiegać o spotkanie ... jest godz. 19.45 a kontaktu zero ... i chyba nie dostaje sprzecznych sygnałów od zainteresowanej kobiety ... to wiec po co ona to wszystko robiła ? po co tak się zachowywała ? bo zapewne przeczytałem wszystkie posty wiec wiesz o co chodzi w tej całej sytuacji ... jaki to ma cel ? bo nie rozumiem .. ;/

Gość chłopak786
co o tym sądzicie ?

Gość chłopak786
halloooo :P hallloooo ;)